Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 5: Eyelinere


Jeg har laget en del topp 3 og topp 5 innlegg og nå er det eyelinere som står for tur. Tidligere har jeg skrevet om mine topp foundations, blush, concealer, mascara og mange fler. Men nå skal jeg altså dele mine topp 5 eyelinere i forskjellige konsistenser og farger…

… Jeg prøvde å velge ut kun 3, men det ble litt for vanskelig så da måtte jeg velge ut 5 eyelinere som er mine mest likte. Jeg bruker mest gel eyelinere på øyelokket fordi jeg syns de sitter best og er enklest å få til å ligge pent/se pent ut. Men på våtkanten og nedre vippekant liker jeg å bruke vanlig eyeliner i blyantform.
Her er mine favoritter:


1. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i Black Ink.
Dette er min nye favoritt eyeliner – Den har en gel konsistens som glir lett og smooth på øyenlokket. Den sitter godt, smitter ikke av og er vannfast. Den er enkel å lage cat eyes med og forskjellige vinger og krusseduller. Jeg liker best fargen Black Ink, som er en matt sort farge – men du får Bobbi Brown sine gel linere i mangen forskjellige farger.
Fåes bl.a hos Britique.


2. MAC Fluidline i Blacktrack 
Dette er en gammel favoritt, før jeg fikk Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner så var MAC Fluidline the one! Dette er også en gel eyeliner som glir lett på øyenlokket og sitter godt. Det er mangen som syns den tørker så fort ut i krukka, noe jeg ikke er enig i – jeg har hatt min MAC Fluidline lenge og den er fortsatt like fresh. MAC har mangen farger å velge mellom og den jeg liker best er Blacktrack, som er en matt sort farge.
Fåes bl.a hos Britique.


3. NYX Slide On Pencil i Azure
Desse er de beste eyelinerene i blyantform, uten tvil. De glir så lett på huden og de er utrolig pigmenterte, ett lett strøk og du har plenty med farge. Du kan duse den ut, men når den først sitter så sitter den godt. Denne bruker jeg både på øyelokket, våtkant og nedrevippekant. Du får de i mangen forskjellige farger og jeg syns det er vanskelig å bare velge én siden jeg liker alle like godt, men skulle jeg valgt én så må det bli Azure som er en nydelig blå farge. Veldig fresh og fin å ha på nedrevippe kant for å friske opp en kjedelig hverdagslook.
Fåes hos CherryCulture.

 


4. MAC Eye Kohl i Teddy
MAC sine eyelinere er helt greie, men de har en farge som er helt nydelig og det er Teddy. Om jeg bare kunne valgt en eyeliner fra MAC så hadde det uten tvil blitt Teddy. Teddy er en brun farge med hint av rødlig tone i seg og som har et bronzet shimmer i seg. Den er super til både øyenlokk og nedre vippekant.
Fåes hos Cheapsmells (utsolgt)5. Stila Kajal Eyeliner i Topaz.
En nydelig nude/fersken farget eyeliner. Jeg er egentlig ikke så fan av å bruke hvit eyeliner på våtkanten, fordi det ser så hardt og falskt ut – Men en lys nude gir samme effekten som hvit, bare det ser mer naturlig ut, og derfor liker jeg Topaz. Den glir veldig lett på huden og er veldig pigmentert. Den er litt bløt så den kan vær litt vanskelig å bruke når den er varm. Den kan brukes til hverdags eller til fest – den får øynene til å se store og våkne ut. Jeg bruker den ofte hvis jeg føler jeg ser rød og trøtt ut, da påfører jeg bare denne og ser ti ganger mer våken ut.
Fåes hos Feelunique.

Det var mine favoritt eyelinere, men jeg vil anbefale noen børster til å påføre de gel eyelinerene i samme slengen – MAC 210 og Sigma E11 er to veldig tynne og presise eyeliner børster, dei lar deg kunne lage de flotteste vingene og gjør påføring av eyeliner til en lek. En annen favoritt er desse bøyde eyelinerene fra Coastal Scents, de er ikke så tynne og presise bust på, men de er gode å legge eyeliner med for det.

– Har du noen favoritt eyelinere du vil dele med oss? 


Legg inn en kommentar