Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 5 blusher

Off, det er vanskelig å velge bare 5 blusher. For når jeg først starter kan jeg sitte i evigheten å mase om forskjellige fine blusher, men nå skal jeg altså bare snakke om 5 stk. Jeg har mangen favoritter innen blush så dette var ingen enkel oppgåve.


1. MAC Bite of an apple.
Denne er jeg faktisk redd for å bruke opp. Fordi denne er så unik, det er ingen blush som er så fin som denne. Den kom ut i Disney kolleksjonen til MAC, derfor det litt cheezye utseende på boksen. Det er en nydelig rød eple farget blush, denne blushen sammen med en solbrun hud eller med solpudder er helt fantastisk. Denne er nr 1 av alle blusher. Skulle ønske jeg kjøpte 2-3 backups av denne når de solgte denne kolleksjonen i Norge.

 


2. MAC blossoming

Dette er en kremblush. Husker jeg ble skremt over fargene og hvor godt pigmentert de var når jeg stod foran displayet hos MAC i Sandnes. Men jeg fikk prøve den på og ble forelsket på stedet. Du får en dewy finish, litt shine, siden dette er et våtprodukt. Nydelig rosa/fersken farge. Jeg kjøpte nylig en backup av den da jeg hørte de skulle discontinue den – Her kan du kjøpe den.

 


3. MAC Ripe peach 
Dette er også, desverre, en discontinued blush. Denne er fra kolleksjonen «Spring Colour Forecast».
Dette er som du ser en ferskenfarget blush, lys øverst og mørkere fersken farge nederst. Du kan velge å bruke en av fargene eller swirle børsten over hele blushen. Helt nydelig

 


4. NARS Orgasm
Alle har vel hørt om Nars Orgasm, den mest populære blushen i sminkeverden.
Jeg skjønner hvorfor den er populær, litt hypet syns eg, men jeg skjønner det på en måte.
Den er en nydelig fersken rosa blush med gullshimmer i seg. Passer alle hudtoner. Nars sine blusher er, etter min meining, de beste blushene. De er godt pigmenterte, lette å blende ut og sitter lenge på huden –  Her kan du kjøpe den.


5. Chanel In Love
I samme sjanger som Orgasm, men mer ferskenfarget.
Dette er en bakt blush, ikke bare er blushen fin på huden men etuiet er også veldig fint.
Nydelig til lys-medium hudtone. Denne er nykommer i blush samlingen min, men ble en favoritt fort.
Du får den hos bl.a Parfymelle.

 


Bite of an apple // Blossoming // Ripe Peach // Orgasm // In Love.

 

Hvilken er dine topp 5 eller 3 favoritter innen blush? 
– Liker dere slike innlegg? 

Legg inn en kommentar