Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 3 – Selvbruning


Jeg har postet topp 3 og Topp 5 innlegg i den siste tiden og nå er det på tide å lage en topp 3 på selvbrunere. Jeg har testet en del selvbrunere dei siste årene og nå skal jeg samle opp de tre beste som jeg har testet.

Det var litt vanskelig å velge ut bare tre, fordi jeg har testet mangen gode selvbrunere. Så å velge kun 3 fra ca. 6 gode selvbrunere der alle er gode på hver sin måte var litt vanskelig. Det jeg ser etter i en god selvbruner er feilfritt resultat, naturlig farge, god lukt og konsistens. Her er mine topp 3 selvbrunere:


1. Xen-Tan Deep Bronze Luxe –
Dette er en selvbruner som har en tykk kremaktig konsistens. Den er enkel å påføre, har en lys brun farge så man ser hvor man har påført, man får ikke skjolder og den gir et veldig naturlig resultat. Man blir ikke oransj, noe som er utrolig viktig for meg og man får farge med en gang etter man har påført produktet. Den lukter vanilje/karamell, men dagen etter påføring får man den selvbrunerlukta, men den lukta forsvinner etter en dusj (heldigvis!). Dette er den beste av alle selvbrunerene jeg har testet fordi brunfargen blir så naturlig og man kan påføre mer dersom man vil bli enda brunere.
– Den fåes hos Feelunique (gratis frakt).


2. St.Tropez Bronzing Mousse – Dette er en selvbruner med en luftig mousse konsistens. Den er veldig enkel å påføre, skjoldfri og den er mørkebrun så man ser hvor man har påført. Man blir ikke oransj og man får farge med en gang etter man har påført produktet. Den har en god duft, men lukter desverre litt selvbruner dagen etter påføring, men igjen dette går vekk etter én dusj. Noe som er viktig å få med seg er at denne selvbruneren holder seg kun i 6 måneder – Etter det er gått seks måneder siden du åpnet den så vil det ikke være mousse konsistens, men flytende.
– Den fåes hos Feelunique (gratis frakt).


3. Karora Self Tanning Mist Original –
Dette er en selvbruner i flytende form som kommer i pumpeflaske (spray). Den kan virke litt skummel og vanskelig å bruke, men når man har prøvd den første gangen så er den ikke så skummel og vanskelig alikevel. Man får en naturlig brunfarge som ikke ser oransj ut. Den gir litt farge med en gang, ikke så mye som de to ovanfor, men etter noen timer så har man fått en kjempefin mørk farge. Den lukter deilig appelsin, men dagen etter kan man kjenne hint av selbrunerlukta – Denne selvbruneren er den som lukter minst selvbruner av desse 3. Selvbrunerlukta forsvinner etter én dusj. Man får ikke skjolder, den tørker fort, men siden det er spray så søler den litt.
– Den fåes hos Britique (gratis frakt)

Jeg skulle gjerne fått med Fake Bake «selvbruneren» som jeg skreiv omtale på for ikke så lenge siden, men den er ikke en selvbruner. Den fra Fake Bake er en slik «Spray On, Wash off» så den henger ikke fast i huden slik som desse ovanfor gjør. Men bare for å tipse dere da, så er den fra Fake Bake, les omtalen her, også veldig bra dersom du ikke liker selvbrunere som henger fast og ikke kan vaskes av samme dag.

En annen selvbruner som er verdt å nevne er SunJunkie sin, den lukter ikke selvbruner i det hele tatt, men har noen mangler og kommer derfor ikke på topp 3.

Ha en flott onsdag videre, jenter!
– Har du noen favoritt selvbrunere som du vil anbefale?? 

9 comments to Topp 3 – Selvbruning

 • Cecilie

  Eeep! Nå stoler jeg på deg og har bestilt en flaske med x-tan. Har aldri brukt *skikkelig* selvbruning før, kun sånne servietter der du egentlig bare får litt glød.. Spennende! 🙂 Satt forresten i går og leste tilbake til side 41 på siden din…MYE god lesning! Har lagt deg til bokmerkelisten min. Applaus! 😀

 • Linda J

  Smører du xen tan i ansiktet også? Går den an å ha i ansiktet? 🙂

 • Linda J

  Ok 🙂 Takk for svar 🙂

 • Hei!
  Hvilken størrelse har St. tropez flasken din?
  Vurderer å bestille i 120 ml eller 240ml, men den på 240 ml blir over 200 kr på feelunique, og da blir det toll/moms.. Hvis de ikke sender som gift da. Og hvis de i tillegg bare varer i 6 mnd.
  Men bruker man de fort opp når det er mousse? 🙂
  Stilig side du har!

  • Heisann Laila!
   Tusen takk for det 🙂

   Jeg hadde den i 240ml. Hvor lenge den varer kommer litt an på hvor ofte du skal påføre den – Jeg hadde min en god stund (noen måneder).

   240ml koster 22,99 pund som vil si ca. 211kr – Feelunique trekker fra frakt og behandling fra verdien som er ca 3-4 pund, men om dei gjør det på varer som er på salg er jeg litt usikker på. Men om de gjør blir det under tollgrensa 🙂

   Men så refunderer feelunique moms, så hvis du må betale det får du pengene tilbake ( http://beautyfuzz.com/how-to-refund-av-momsutgifter/ )

 • Ok, takk for svar!
  Skal høre med feelunique om de kan fikse det 🙂

  • Det at dei trekker 3-4 pund gjør dem automatisk, men de trekker ikke mer enn det. Så dei skriver ikke lavere verdi på pakken, de skriver verdien pakken er verdt minus frakten ( 3-4pund).

Legg inn en kommentar