Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 3 Mascara !

Fikk spørsmål om jeg kunne lage en «Topp 3 mascara» innlegg da jeg skreiv om mine Topp 5 parfymer for litt siden. Jeg har postet noen Topp 3 eller Topp 5 på diverse produkter som Blusher, Øyenskygger, Foundations den siste tiden som du også kan lese dersom du lurer på det.

Jeg har normale vipper, altså ikke altfor lange vipper men heller ikke korte. Derfor er jeg alltid på jakt etter mascaraer som gir mer volum og litt lengde. Krøll har jeg fra før, så jeg trenger ikke mascaraer som gir krøll, men gjerne en som ikke tynger på den krøllen jeg alt har.  Liker også godt mascaraer som separerer vippene litt.

Dersom du har samme behov som meg kan du teste ut desse som jeg har funnet er mine favoritter oppgjennom årene som jeg har brukt sminke. Desse er i random rekke følge, alle tre er like gode:


1. Bare Escentuals Flawless Definitions +  Volumizing. (trykk her for full omtale med mer bilder)
Desse to er helt fantastiske sammen. Du kan såklart bruke én av de, men jeg liker desse to sammen. Den ene gir lengde og separerer, mens den andre gir volum. Sammen gir de fantastisk resultat med både lengde og volum.
Ikke vannfaste, holder godt på krøllen og tynger ikke på vippene.
– Begge fåes billig hos Feelunique

2. MAC Opulash  (trykk her for full omtale med mer bilder)
Denne gir godt med volum, den separer litt. Børsten er stor, men enkel å jobbe med. Konsistensen er fantastisk.
Den verken drysser eller smitter av. Den er ikke vannfast, men jeg er ikke så fan av vannfaste mascaraer. Den gjør ikke vippene stive og tynger ikke på krøllen.
– Fåes hos ACW. 3. Benefit They´re Real !
 (trykk her for full omtale med mer bilder)
Nyeste mascaraen i samlinga mi. Denne har en spesiel børste med både lange og korte gummi tagger. Den har også tagger på tuppen slik at du kan komme til i øyenkroken eller påføre ekstra mascara på tuppen av vippene. Denne gir lengde og separerer vippene uten å tynge på krøllen. Drysser ikke!
-Fåes hos Feelunique  

 

 

Q: Har du noen favoritt mascaraer?
– Hvilken?

1 comment to Topp 3 Mascara !

  • Elisabeth L.

    Hei 🙂 Jeg er alltid på jakt etter den perfekte mascaraen og jeg likte dette innlegget veldig godt siden det omtaler om mascaraer jeg ikke har hørt om fra før av! Hvordan vil du sammenlikne disse tre med Lancome sin Hypnose, eller Deja vu? 🙂

Legg inn en kommentar