Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 3 – Løsvipper


Jeg får ofte spørsmål om hvilken løsvipper jeg bruker og hvor man får tak i dem. Svaret er at jeg bruker mangen forskjellige løsvipper, men jeg deler mine topp 3 mest brukte/favoritt løsvipper, så slipper jeg å ramse opp alle mulige merker.

Jeg er veldig glad i Ardell sine løsvipper, de er ikke for stive og finnes i forskjellige farger, former og lengder. Jeg bruker svarte løsvipper med enten svarte eller blanke band – Bandet er der du påfører limen på løsvippene.
Grunnen til at desse ikke er stive, men myke og lette er fordi de er laget av ekte menneske hår. Løsvipper som er laget av menneskehår er enklest å påføre, behagelig å bruke og ser mest naturlig ut.

Annet merke jeg er glad i er Red Cherry Lashes, de har alt fra naturlig vipper til ekstreme party vipper i forskjellige farger og mønster. Desse har også ekte menneskehår noe som gjør dem myke og lette å ha på. Begge merkene jeg har nevnt er ikke så dyre dersom du kjøper de utenlands.

Her er mine topp 3 løsvipper:


Ardell InvisiBands Demi Wispies – Desse løsvippene er de jeg bruker mest, de ser så naturlige og ekte ut.
De kan brukes til både hverdags og til fest. De får øynene til å se større ut fordi vippene går litt ut i en spiss til siden / lengre på ytre del av øyet. Bandet er blank så den synes ikke, noe som er ekstra pluss fordi da ser det
mer naturlig ut.
– Fåes her.


Red Cherry Lashes #1 – Dette er mer festvipper. De er litt mer «ekstreme», men alikevell ikke for mye. Det jeg pleier å gjøre noen ganger er å klippe de i to og bruke halve, da vil også man få den effekten som Ardell har (lengre vipper i ytre del av øyet) vippene ser da mer naturlig og ikke så dramatiske ut som hele ville ha gjort. Bandet her er sort.
Fåes her.


Red Cherry Lashes #523 – Her er litt mer naturlige «wispie» løsvipper igjen. Desse kan du også gå med til hverdags, men da blir du veldig pyntet. Løsvippene har lange hår så du vil få veldig bambivipper. Jeg liker dem best til litt dramatiske looker/ festsminke. Noen ganger hender det at jeg klipper desse i to for å få lengre vipper i ytre del av øyet som nevnt over. Bandet her er blankt.
Fåes her.

…. Ingen av desse løsvippene sitter skikkelig uten en bra vippelim – Og den beste er Duo Adhesive, som også fåes hos Madame Madeline. Jeg har forresten en kode dere kan bruke på deres første bestilling som er LISTCOUPON, da får dere 7% rabatt på deres bestilling.

Ha en superflott tirsdag, jenter!
– Har du noen favoritt løsvipper? 

Legg inn en kommentar