Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 3 Concealers

Jeg kjører to forskjellige topp 3 i ett innlegg nå. «Topp 3 concealer for urenheter» og «Topp 3 concealer til bruk under øynene». Det gjør jeg fordi det er 2 forskjellige typer concealere og kan derfor ikke sammenlignes.

I det siste har jeg hatt forskjellige «Topp 3» eller «Topp 5″innlegg innen skjønnhetsprodukter. Som blush, foundation, solpudder og mascara. Du kan lese om de ved å trykke på de forskjellige produktene skrevet i rosa. Nå kommer det et nytt Topp 3 innlegg som handler om concealere….

CONCEALERE TIL BRUK UNDER ØYNENE:


1. Bobbi Brown Corrector i Bisque
Dette er en fersken farget concealer som nøytraliserer mørke ringer under øynene. Den er i kremform og ser absolutt ikke kakete under øynene. Den har en lett konsistens, men allikevel ikke så lett at den creaser veldig mye ( selvom denne creaser litt denne også). Den har god dekkevne og nøytraliserer alt. Denne slår faktisk Amazing Cosmetics Concealer som har vert min nummer 1 i ca. to år nå.
– Fåes hos StrawberryNet2. Amazing Concealer i Light Golden

Som sagt over så har denne vert min nummer 1 i to år, helt til jeg fikk BB sin. Dette er også en fersken farget concealer, men i flytende konsistens. Den har full dekkevne, men har en god og lett konsistens. Den ser heller ikke kakete ut under øynene. Den kan crease, slik som alle concealere kan. Men setter du denne med et pudder så sitter den støpt hele dagen. Denne er hakk i hæl på BB sin, de er så og si like gode bare forskjellige konsistenser.
– Fåes hos SkinStore.


3. MAC Select Cover up  i NW20
Dette er en gammel favoritt som jeg har begynt å bruke igjen. Den har en veldig tynn og flytende konsistens. Den har en medium dekkevne og er lett og god til bruk under øynene. Jeg er vanligvis NC i MAC sine ansiktsprodukter, men siden jeg bruker denne på mørke ringer har jeg en NW fordi den har rosa toner i seg – Den nøytraliserer og dekker mørke ringer godt.
– Fåes hos Britique (kontakt de dersom du ønsker denne concealeren).

 

CONCEALERE FOR URENHETER OG DEKKING:


1. Bobbi Brown Creamy Concealer i Warm Ivory

Jeg digger denne concealeren for flere grunner. Den har en god dekkevne, du får med et pudder til å sette concealeren med ( hvis du kjøper «kit» ). Jeg får ikke mer urenheter av denne, selvom den ikke har de beste ingrediensene. Den sitter godt og lenge på. Absolutt en concealer jeg vil anbefale flere å prøve.
– Fåes hos StrawberryNet2. Jemma Kidd Duo Concealer 02 Light
Jeg hadde faktisk tatt denne på 3.plass til bruk under øynene også, men det hadde blitt litt kjedelig med samme produkt 2 plasser. Derfor lar jeg dere vite at den delen av denne concealeren som er rosa er til bruk under øynene og den er super (!) Men den beige delen som er tilbruk på urenheter er også super. Her får du virkelig 2 produkt i 1 som du kan bruke begge. Jeg digger denne duoen og har anbefalt den til andre venniner og de elsker den også 😉
Den har veldig tykk og god konsistens, men lettere enn MUS cover all mix. Den har også en  god dekkevne.
– Fåes hos Feelunique.3. MakeUpStore Cover All Mix.

Denne har 3 forskjellige concealere i en. Men for å vær ærlig bruker jeg ikke så mye dei andre, bare den som er hudfarget. Dette er en veldig tykk concealer og syns derfor den ikke er noe god til bruk under øyenene. Men til bruk for å dekke kviser så er denne super. Denne dekker alt fra kviser til tattoveringer.
– Fåes hos MUS butikker eller Kicks. 

Ha en superflott tirsdag jenter <3
Q: Har du noen favoritt concealere ??

 

Legg inn en kommentar