Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Sniktitt på det nye sminkerommet

IMG_0340God kveld flotte lesere! I dag tenkte jeg å vise dere litt av kaoset – Jeg er såvidt begynt med å skru sammen møblene og planlegge hvor ting skal stå. Men gud så deilig det er å få sminken under samme tak igjen…

I går gikk hele dagen på å pakke ned sminken og møblene til sminkerommet for å så flytte det til vårt nye hus. I samme slengen fikk jeg kastet en del sminke jeg ikke kommer til å bruke og som var blitt gammel. Vi fylte én hel varebil og nesten hele SUVen vår – Det var uten tvil det verste rommet å pakke ned for flytting.

Jeg har endelig fått på plass fotoutstyret mitt også slik at jeg kan begynne å blogge igjen – Nå trenger jeg bare finne ut hvor fotolysene og bakgrunnen skal være slik at jeg kan ta produktfoto også.

IMG_0337 IMG_0338

Gleder meg hvertfall kjempemasse til å komme tilbake igjen med blogginga – Det har følt som en del av meg har manglet. Jeg har masse nye og spennende produkter å fortelle dere om og ikke minst en liten konkurranse til dere 🙂

Nå må jeg fortsette å sette sammen ting her så jeg kan komme i gang med blogginga igjen – kanskje det kommer en sniktitt til når alt er ferdig, hvis dere vil ? 🙂

IMG_0344// Ser litt rotete ut nå, men som sagt jeg er bare i planleggingsfasen 😉

 

Hvis du vil kan du følge meg på snapchat: beautyfuzz.com  eller Instagram hvor det vil bli mer bilder både av sminkerommet og annet. Ha en strålende fin kveld videre ♥

Klem Malin

 

10 comments to Sniktitt på det nye sminkerommet

Legg inn en kommentar