Merker


Nettbutikker jeg anbefaler





































Sephora.com, Inc.





Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      



Beauty Bay

Sminketips: Når concealeren creaser.


Mangen er på jakt etter den ultimate concealeren – En concealer som dekker godt, har rett konsistens og som ikke legger seg i fine linjer. Det er mangen gode concealere der ute og de fleste creaser, men med hjelp av ett produkt kan du få slutt på creasinga.

Metoden «Å sette concealeren med et pudder» er det faktisk ikke alle som vet om. Jeg får ofte epost fra jenter/damer som vil ha tips til en concealer som ikke legger seg i fine linjer, eller creaser som noen sier. Når jeg spør de om de setter concealeren med et pudder, så aner de ikke hva jeg snakker om. Derfor lager jeg et lite innlegg med tips til hva du skal gjøre dersom du sliter med det samme problemet.

Man trenger ikke kjøpe dyre produkter som kun skal brukes til concealer, slik som Benefit Powderflage. Du kan fint bruke et pudder som er egnet til ansikt også. Bruker du vanlig farget pudder så kan det se litt kakete ut, men det går fint å bruke det også så lenge du bruker lite.

Jeg anbefaler derimot slike silikonbaserte setting/finish powder uten farge, også kalt transparant pudder. Mangen forskjellige sminkemerker har desse – Bl.a MAC, Make Up Store, Make Up For Ever, Chanel osv. Men man trenger ikke kjøpe et gjennsomsiktig pudder fra slike dyre merker når det finnes billigere merker som lager vel så bra settingpudder. 

Eyes Lips Face (ELF) har ett slikt transparant pudder fra Studio kolleksjonen deres som heter High Definition powder, og det fungerer veldig bra til å sette både foundation og concealer med. Du får mye produkt til en veldig billig penge. Så en slik krukke vil vare lenge.

Her er noen andre pudder jeg anbefaler til å sette concealer med:

… Benefit Powderflage // BareMinerals Well Rested Multi-Tasking  //  Bobbi Brown Creamy Concealer kit // Elf  HD powder // MAC Prep+prime Transparant Powder ..

 

Hvilket verktøy skal man påføre pudderet med?

Jeg anbefaler ikke å bruke en vanlig flat øyenskyggebørste til å påføre slike setting-powders under øynene med. Da kan du fort påføre for mye og det vil se kakete og unaturlig ut.

Jeg anbefaler heller en fluffy blendebørste – For eksempel børster som ligner på MAC 224. Selv syns jeg desse travelsize børstene fra Sigma som man får som gave når man bestiller for $30 eller mer er flotte å bruke til settingpudder under øynene. 


Legg inn en kommentar