Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Sminketips: Highlight og Contour


Visste du at du kan gjøre ansiktet ditt smalere, fremheve kinnbein eller forme nesen din etter ditt ønske? Det kalles å legge kontur i ansiktet og er veldig enkelt. I dette innlegget kan du lese om hvilken produkter du trenger og hvor du skal legge dem.

Highlight og contour er noe man kan gjøre om man vil gjøre ansiktet smalere, lengre, bredere osv. Man fremhever og skjuler det man vil ved hjelp av små triks og få produkter.

Har du et bredt og rundt ansikt, men vil gjøre det smalere evt. se slankere ut? Da legger du en mørk farge under kinnbena og i ytre del av ansiktet.  Har du en dobbelhake du vil skjule så legger du mørk farge der også.

Vil du derimot fremheve legger du lyse, gjerne skimmrende, farger der du vil fremheve. F.eks nedover neseryggen, over kinnbena osv. For fyldigere lepper kan du påføre lys skimmrende farger i amorbuen.

Nedenfor er det et bilde hvor vi har illustrert hvor du kan legge mørke og lyse farger:

                                                 contourhighlight

Det finnes egne produkter til hightligh og contour – Men du kan fint bruke et solpudder til å legge kontur med og en lys hvit øyenskygge til å legge highlight med.

 

6 comments to Sminketips: Highlight og Contour

  • Andrea

    Hei!

    Jeg har lest mye om highlight/contour i det siste, og vil egentlig prøve meg litt frem med det. Har lest flere blogger og sett på youtube hvordan og hvor man skal legge det, men ikke hvilke produkter man kan bruke! Er det noe du vil anbefale? Jeg vil gjerne bruke flytende, og ikke pudder, men jeg vil heller ikke kjøpe to nye, hele foundation’er jeg bare trenger til highlight/contour. Finnes det noe duo i en slags «øyeskygge størrelse» (liten?). Prøver å søke litt på nett, men jeg er visst ikke god nok! Takk for hjelp 🙂

  • Andrea

    Ja, ser jo nå at det er slik som på det øverste bildet jeg tenker meg! 🙂

Legg inn en kommentar