Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Sminkerom – Nye møbler, lyspærer og pynt

IMG_9375
Nå som jeg endelig har tid til å leve litt igjen og ikke bare lese på eksamen, har jeg tatt meg den friheten til å rydde på roterommet mitt. Jeg har kjøpt ny kommode da den gamle var egentlig helt ubrukelig og nye pærer til sminkespeilet mitt, samt litt pynt.

Den gamle kommoden min var så full at den var blitt skjev og vinglete, i tillegg var skuffene så dype at jeg måtte stable ting i høyden i stedenfor å ha flere skuffer der jeg kunne ha ting litt mer oversiktlig. Bjørn skulle til Bergen tidligere denne uken og da sendte jeg han til IKEA med en liten handleliste for meg – Det ble selvsagt en ALEX kommode.

IMG_9373

Måten parfymene mine ble oppbevart på har jeg aldri blitt helt fornøyd med, men nå tror jeg at jeg har funnet en løsning jeg liker – kakefat! Så i stedenfor å ha de fleste parfymene mine stående på kommoden har jeg heller de fineste og mest brukte parfymene stående på et kakefat og har resten ned i skuffen. Da fekk jeg plass til Yankee Candle lyset mitt og en vase med hvite blomster som pynt.

Nå har jeg kvittet meg med mye søppel, gammel sminke, gamle parfymer og andre ting jeg ikke bruker lenger, vasket og støvsugd og kan endelig bruke rommet uten å skjemmes *rødme* 

IMG_9363
// Før

IMG_9364

IMG_9368
//Etter

Hvis du også har laget deg et slikt sminkespeil som jeg har ( how-to finner du her ) og bruker lyspærer fra Ikea, vet du sikkert at de lysene gir et veldig gult lys. Da jeg var i London var jeg på utkikk etter lyspærer med kaldt lys og fikk kjøpt noen via ebay til en billig penge (6400K – LED) – Jeg er så fornøyd med både lys og hvordan sminken er organisert nå. Håper bare dette gir meg motivasjon til å starte med sminkevideoer igjen, nå blir de i hvert fall ikke gule 😉

Ha en superflott kveld videre jenter! ♥
Q: Har dere noen oppbevaringstips å dele med meg?

49 comments to Sminkerom – Nye møbler, lyspærer og pynt

Legg inn en kommentar