Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Sigma Brush Spa – Brush Cleaning Glove (med video)

IMG_8025Sist uke mottok jeg enda en pakke fra Sigma med deres nyeste produkt som har release dato i dag, mandag 18.februar. Jeg har testet den hele helga og er klar for å dele min mening om dette produktet…

Jeg har faktisk vert inne på tanken å lage noe lignende hjemme bare med en litt ru svamp i bunnen av et glass med såpevann oppi, som jeg kunne swirle børsten på i stedenfor handflaten når jeg skulle vaske børstene mine – så jeg ble utrolig glad når jeg såg Sigma har laget en slik sak nå. For har man mange sminkebørster og man står slik å vasker alle i handflaten blir man veldig fort tørr i huden og det er ikke så veldig behagelig.

IMG_8028

IMG_8030

Denne votten har to forskjellige sider med forskjellige mønster. Den ene siden er for ansiktsbørster og den andre for øyenskyggebørster. Den for ansiktsbørstene har litt større og grovere mønster enn den siden for øyenskyggebørstene. Området mellom tommel og resten av hansken har riller slik at du kan forme børsten før du legger den til tørk.

Selve hansken er laget av gummi og hansken har en «inner-hanske» laget av microfiber for ekstra komfor. Hansken fåes i fire forskjellige farger – Sort, Rosa, Lilla og Turkis.

IMG_8027

Jeg liker denne hansken veldig godt, den gjør at børstevasken går mye hurtigere da du kan ha flere børster om gangen når man vasker de. I tillegg så sørger den for å fjerne all såperester fra børstene, noe som kan være litt vanskelig å se/gjøre dersom du bruker handflaten.

Eneste negative jeg kan si om denne hansken er prisen,  jeg syns $38 er litt mye for en gummihanske med mønster på. Men utenom det har jeg ingenting negativt å si om denne hansken – Den gjør jobben sin, effektivt og skånsomt.

Pris:
$38 hos SigmaBeauty.
BASE2013 vil gi deg 10% rabatt på hele nettbutikken 


 

Skjermbilde 2011-10-06 kl. 02.57.34
Produktet er sponset

11 comments to Sigma Brush Spa – Brush Cleaning Glove (med video)

Legg inn en kommentar