Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Pakke i posten: Marc Jacobs, NYX, Pureology ect..

Jeg har hatt «shoppestopp» siden august og har klart meg fint, helt til oktober måned – da måtte jeg bare handle en parfyme som jeg luktet på når jeg var innom Kicks i Sverige. Og når den ble lagt i handlekurven la jeg også inn litt flere bestillinger på andre ting som jeg «trengte»…

Pureology Perfect 4 Platinum spray // Joico K-PAK Revitaluxe salon size // Wella Color Fresh Silver 8/81 // Korres Milk Proteins // Yes To Cucumbers // Forever Natural Bamboo Hair Turban // Palladio Rice Powder // NYX Matte lipstics  // NYX Soft Matte lip cream // NYX lipgloss.

CherryCulture hadde nylig salg og da måtte jeg ha noen NYXprodukter, jeg var også tom for Korres Pomegranate sminkefjerneren min og det var Feelunique også så da kjøpte jeg Milk Proteins for å prøve den, og slang like så godt med Yes to cucumber i tilfelle jeg ikke liker Milk Proteins. Så ble det litt hårstasj som jeg trengte, men bare vent til du ser parfymen jeg kjøpte – Den er så nydelig!


Marc Jacobs Dot EDP – Se så søt flakong, og lukta er bare helt nydelig. Et eget innlegg på denne parfymen kommer ganske snart!

 

Ellers ønsker jeg dere alle en kjempefin søndag videre!
-Har du prøvd MJ parfymen? 

17 comments to Pakke i posten: Marc Jacobs, NYX, Pureology ect..

Legg inn en kommentar