Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Pakke i posten: Decleor, Alterna, Sigma Beauty ++

I det siste har det vert lite blogging, det er fordi jeg har startet i en ny jobb og har hatt det utrolig travelt. Ikke hjelper det noe særlig at serveren til bloggen har vert tullete, så dere som har fått error 500 så er altså det grunnen.  Men selvom jeg har hatt det travelt så har det såklart blitt litt shopping og nå har jeg samlet opp hva som har ligget i postkassa den siste uken.

I wintersalet til BeautyBay og Feelunique kjøpte jeg meg noen produkter til testing og backuper av produkter jeg liker veldig godt. Så da ble det bl.a en dusjsåpe fra Decleor, sminke fra BareMinerals, sminkefjerner og leppepleieprodukt fra Korres (favoritter!) og noen hårpleieprodukter fra Alterna.

IMG_7998

Decleor Alguaromes Toning Shower & Bath Gel // Alterna Bamboo Shampoo // Alterna Bamboo Balsam // Alterna Bamboo UV+ hårkur // Alterna Kendi Oil hårolje // BareMinerals Eye Brightener Well-Rested // Korres Lip Butter // Korres Pomegranate Makeup Removing Wipes // Bioderma makeup Remover // Sigma Individuals //

Det dukket også opp en pakke fra Sigma med produkter som jeg holder på å teste nå.
I slutten av sist måned kom nemlig Sigma ut med noen nye øyenskygger og brynprodukter som de nå selger separat i stedenfor dette brynkitet som de gjor tidligere. Det dukket også opp en flaske med den populære sminkefjerneren fra Bioderma som jeg gleder meg til å teste.

IMG_8005

Jeg har også fått en ny hobby siden sist, som er å spille gitar – Så da måtte jeg såklart kjøpe meg en gitar som jeg kan spille på og den måtte selvfølgelig være rosa ♥ Så søt!

Ellers vil jeg si takk til dere som har vert tålmodige og fortsatt leser BeautyFuzz.com selvom det har vert litt stille fra meg i det siste. Men jeg satser på at jeg har klart å løst problemet med serveren og at jeg skal få inn litt blogginnlegg oftere 🙂

Ønsker dere alle en riktig god helg! ♥

 

13 comments to Pakke i posten: Decleor, Alterna, Sigma Beauty ++

Legg inn en kommentar