Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Oppbevaringstips #2 – Dispensere

IMG_0132
Jeg har tidligere tipset om skuffedelere til ALEX kommoden med 9 skuffer fra IKEA, noe som falt i smak hos mange av dere. Så jeg tenkte å fortsette med litt oppbevaringstips her på bloggen i en egen bloggserie. Og i innlegg #2 tenkte jeg å tipse om stilige dispensere til å ha diverse produkter i.

Det finnes mange stygge flasker, krukker og tuber på f.eks kremer, sminkefjernere og AntiBac – Så jeg kjøpte meg en  gjennomsiktig enkel såpedispenser som jeg fylte AntiBac på. Denne såpedispenseren fåes også i en mindre størrelse, og den tenkte jeg først å ha ansiktskrem fra Embryolisse (som jeg hadde i en stor salong størrelse) i, men så fylte jeg den heller opp med Bioderma sminkefjerner.

Les også: Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere

Nå slipper jeg å ha fargerike, mindre pene embalasjer på sminkebordet som kræsjer med det andre interiøret/dekoren. Har du mye akryloppbevaring så vil disse såpedispenserene passe perfekt hos deg.

IMG_0129

– Liten såpedispenser 67,- hos Søstrene Grene.
– Stor såpedispenser 103,- hos Søstrene Grene.

Psst… De har masse akrylbokser og lipstickholdere på Søstrene Grene til en billig penge!

 

Q: Har du noen oppbevaringstips du vil dele med meg?
Ha en superflott mandag videre! ♥

 

 

13 comments to Oppbevaringstips #2 – Dispensere

Legg inn en kommentar