Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Sigma Premium Professional Kit

 

Sigma kom for litt siden ut med et Premium kit med helt nye børster som  gjør makeup lekende lett å påføre. Gode børster er viktig dersom du skal legge perfekt makeup, og dette har Sigma tenkt på – Deres børster er fab!

Desse børstene kom, som alltid, i en søt nettingpose med sløyfe. Det låg noen brosjyrer på hva børstene er til og hva dem heter  + tips til hvordan man vasker dem – Man får også med en mini SS217, som eg nå begynner å få en del av :p

Uansett så er alle børstene godt beskyttet under frakten slik at ingen børster er skadet når dem kommer frem. De største børstene hadde til og med brush-guard på seg for ekstra beskyttelse. Desse brush-guardsene er lurt å ta vare på dersom du ska ut å reise.


Settet inneholder 15børster og en brushroll – Du får med 7 ansiktbørster, 7 øyenbørster og 1 leppebørste.
Og børstene heter;

SS227 Large Fluff Brush
SS192 Large Concealer Brush
SS131 Duo Fibre Powder Brush
SS165 Tapered Highlighter Brush
SS129 Powder/Blush Brush
SS138 Tapered Face Brush
SS134 Large Powder Brush
SS222 Tapered Blending Brush
SS226 Small Tapered Blending Brush
SS217 Blending Brush
SS195 Concealer Brush
SS212 Flat Definer Brush
SS214 Short Shader Brush
SS316 Lip Brush
SS210 Small Eye Liner Brush


Som alltid tar jeg vasketesteten før eg bruker dem. Den går ut på å sjekke at de ikke røyter og farge av. Dem farget ikke så mye av, skummet på såpen hadde en snev av gråfarge de første vaskene, men det gav seg etter en stund. Noen av børstene syns jeg røytet en del, og det var SS138, SS165 og SS134. Men etter bruk og etter andre vask så røyta de ikke lenger.

Som alle andre Sigma børster er desse myke og gode, som eg har sagt det før og sier det igjen; Sigma er dei mykeste børstene eg eier!

MAC 131 vs SS131

(SS131 til venstre og MAC131 til høyre)
Desse er faktisk ganske like, eg kjenner faktisk ikke forskjell når det gjelder motstand. De ser like ut og påfører produkter like bra!

MAC 226 vs SS226

(MAC 226 til venstre og SS226 til høyre)
MAC 226 har mindre og spissere bust, medan ss226 har ikke fullt så spiss tupp, den ligner meir på MAC217. Men fungerer kjempebra som blendekost

MAC217 vs SS217

( MAC217 til venstre og SS217 til høyre)

Desse er nesten like. Ss217 har lengre og litt større bust enn MAC 217. MAC sin har meir motstand og vil blende bedre enn ss217. Men ellers liker eg ss217 veldig som blendekost

Alle børstene er fantastisk gode å påføre produkter med. Dei er som sagt myke og har nok motstand i seg så du får det rette «trykket» når man skal blende/påføre produkter.

Jeg må si eg er imponert og elsker desse børstene, jeg elsker alle børstene fra Sigma så langt og anbefaler virkelig å teste noen av de om du ikke allerede har skaffet det noen. De er kanskje litt dyre, men dei er verdt prisen !


Om brushrollen:

Brushrollen som børstene kommer i kjennes ut som lær/skinn, men det er syntetisk.
Den er ganske praktisk og god å ha når du skal frakte børstene dine. Man trenger ikke vær redd for å få sminkerester på denne brushrollen – Den kan fint vaskes med olivenolje og et papir.

Den har en magnetisk lukke/åpne knapp  og så er «Sigma makeup» logoen printet ned i stoffet. Selve brushrollen ser profesjonell ut og virker som det er god kvalitet.


Pris:
$149 hos SigmaBeauty.

Karakter:
6 av 6

 

Legg inn en kommentar