Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Yes to Carrots C Me Blush Lip Tint – Coral Sunshine

Da jeg kjøpte de to andre Yes to produktene plukka jeg med meg en Lip Tint fra samme merke. Jeg er ikke så fan av denne som jeg er av facial towlettes fra Yes to Cucumber serien.

Første jeg reagerte på var størrelsen, den er jo så liten.  «Yes to…» merket har jo billige produkter, og til £4,99 hadde jeg trodd at det skulle være mer enn 2,6g produkt. Vil si prisen til denne størrelsen burde heller vært 1,50 pund i stedet.

Selve produktet gir ikke mye farge siden dette er en tint. Fargen er en litt skitten korall farge med glitter. Du får bare glans på leppene og ikke noe farge. Den har en smak av mint og føles litt avkjølende på leppene.

Produktet er 95% naturlig, parabenfri. Inneholder Shea butter som har en fuktgivende effekt, kokonøtt-, jojoba- og solsikkeolje. Den inneholder også Vitamin E.


Den er fuktgivende, føles ikke klissete på leppene, den er derimot behaglig og myk på. Glir lett på leppene og gir de en flott glans samt fuktighet. Hvis du ikke liker leppestift så kan du prøve lip tint 🙂

Pris:

£4,99 hos Feelunique ( gratis frakt )

Karakter:
4 av 6


Tips:

Hvis du vil ha en god leppebalm/-butter som gir godt med fukt og en flott tint til leppene, anbefaler jeg heller Korres Lip Butters – Spesielt den i Jasmine <3

Legg inn en kommentar