Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Urban Decay 15 Years Anniversary Øyenskygge palette

Urban Decay feirer 15 år og med denne annledningen har de laget en palette med helt nye øyenskygger. Denne paletten var på ønskelista mi første gang jeg fikk øye på den. Nå har jeg testet den en stund og her er hva jeg syns om den.

Paletten inneholder 15 øyenskygger – 14 av de er veldig skimmrende, mens 1 (rilackout) er ganske matt, men har noen få glitterbiter i seg. Øyenskyggene er veldig pigmenterte og har en litt kremete konsistens selvom det er pudder øyenskygger, Blackout er litt tørrere i konsistensen siden denne er mer matt..

Øyenskyggene sitter godt på øyenlokket og er enkle å blende ut. Noen av de skimmrende øyenskyggene har litt fall-outs med shimmer, men dem børster man bare vekk.


Under selve paletten kan du oppbevare småting i, du kan nemlig løfte opp brettet som øyenskyggene kommer i, og under er det et hemmelig rom trekt i velour.

Paletten har et nydelig utseende med UD logoen på lokket, inni lokket er det et stort speil.

Eneste minuset med denne paletten er at den er så blank og har en slik «speilfinish» over hele seg så fingeravtrykk synes veldig masse. Men det kan du tørke vekk såklart, så det er ingen krise.Bare se på paletten da, nydelig ikke sant?? *Sukk*

Pris:
489,- hos feelunique

Karakter:
6 av 6

Swatches:


Midnight Rodeo // Midnight 15 // Vanilla // Flow // Chase


Tainted // Junkshow // Omen // Evidence // Deep End


Deeper // M.I.A // Ace // Blackout // Half Truth

 

Legg inn en kommentar