Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer – Highlighter


Jeg liker vanligvis highlightere i krem-/flytende konsistens best, men for litt siden kjøpte jeg denne fra TheBalm og den er ble fort en ny favoritt – selvom den er et pudder.

Jeg liker merket TheBalm veldig godt, de har så fine etuier som skiller seg ut i resten av sminken min. Produktene er også veldig gode, spesielt denne highlighteren.

Du får en god mengde med highlighter – Produktet er stort og vil vare evig. Ikke nok med at produktet er stort, men det er også veldig drøy i bruk. Den inneholder 8,5g som er mer enn en MAC blush som inneholder 6g.

Highlighteren føles myk og lett på huden, den har ikke store glitterbiter i seg, men har et veldig fint shimmer i seg som ikke er for shimmrende. Highlighteren gir en fin glød, med hint av shimmer. Fargen er en nydelig champagne/gull farge som vil passe de fleste hudtyper, spesielt de med medium hudtone.

Jeg ser for meg denne highlighteren vil bli godt brukt i sommer når jeg har fått litt mer brunfarge. Den kan brukes både på kroppen og i hvor som helst i ansiktet. Per i dag bruker jeg den mye på kinnene og over amorbuen.

Dette er et produkt som er ofte utsolgt hos Feelunique fordi det er så populært, og det skjønner jeg. Dette produktet er kjempebra og jeg liker den mye mer enn Bobbi Brown Shimmerbricks. Du får den også i en mer bronzet versjon, Betty Lou – Vurderer også å kjøpe den senere.

Anbefales !

Pris:
Ca. 135,- hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

– Har du en favoritt highlighter å anbefale ? 

15 comments to Omtale: TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer – Highlighter

Legg inn en kommentar