Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: SunJunkie Self tanning Lotion – Norges Beste selvbruner ?

Jeg digger selvbrunere, men jeg er meget kresen. Jeg har testet mangen selvbrunere og opplevd mange rare resultater. For en stund siden fikk jeg mail fra Illusion om jeg ville teste » Norges Beste Selvbruner «, og når man sier «Norges beste…» , så må jeg jo bare prøve den!

Jeg kan starte med det som jeg ble mest overrasket over, den har ingen ekkel pisse-selvbrunings-lukt. Verken dagen etter eller når man har påført. Jeg trodde jeg smørte for mye bodylotion med for god lukt slik at den dempet lukten på selvbruneren eller noe, så jeg prøvde igjen uten bodylotion med lukt. Og selvbruneren luktet ikke. Dette er første gang jeg har testet en selvbruner som ikke lukter i det hele tatt.    

Det er lukten til diverse selvbrunere som får meg til å skippe selvbruneren, for på meg lukter det alltid piss. Selv favoritt selvbruneren min lukter litt piss, men heldigvis forsvinner det etter en vask ( St.tropez og Xen Tan). Men SunJunkie lukter ikke i det hele tatt – Fantastisk. 

Fargen på selvbruneren rett ut i fra flasken er mørkebrun, nesten som sjokoladepålegget Sjokade. Den har en mild parfymert duft – Lukter kokos, solkrem og litt karamell kanskje. I og med at den har den brune fargen så ser man godt hvor man har påført fargen.

Resultatet blir en dyp brun farge, ikke oransj heldigvis. Jeg er alltid så redd for å se oransj ut når jeg tester nye selvbrunere,  for det er ikke fint i det hele tatt. Man får brunfarge med en gang, men etter 3-8 timer skal du ha fått full farge som sitter fast i huden opp til 8 dager. Du kan påføre flere lag dersom du ønsker en mørkere farge.

Heldigvis er den også lett å fjerne. Jeg brukte en skrubbe-luff ( slik en ) og skrubbet over de plassene hvor jeg hadde litt mer farge enn andre plasser og det forsvant fort.  Men man kan dusje og bruke såpe uten at fargen forsvinner, men ver litt obs på at bruker du bodyscrub vil fargen forsvinne litt.

Jeg fikk med en vott til å påføre med, men jeg følte at med denne lotionen så liker jeg bedre engangshansker. Med vott så er det litt vanskelig å vite når man har gnidd for hardt, for jeg fikk litt skjolder når jeg påførte med votten.  Når jeg brukte engangshansker så fikk jeg ikke skjolder. Jeg liker best å bruke vott på mousse eller x-en tan sin deep bronze. Men med SunJunkie self tanning lotion likte jeg best engangshansker, men dette er smak og behag..

Det er en ting jeg ikke likte med denne selvbruneren, det er hvis man har påført og man er tørr så kan man fortsatt ikke bøye armene fordi da vil selvbruneren forsvinne i det område hvor du bøyer armen ( Der hvor huden treffer huden på innsiden av armen) – Litt irriterende.

Alt i alt er dette en veldig god selvbruner som man får en fin finish på, uten lukt. Jeg elsker virkelig brunfargen som man får. Den kan minne litt om X-en Tan sin self tanning lotion, både finish og utseende på produktet. Men det at man får skjolder på innsiden av armen trekker litt ned for min del.

Pris:
289,- hos Illusion

Karakter:
4/5 av 6  
 

Med og uten – Rett etter påføring..


Med og uten – Etter 2,5 time (Litt skjolder etter jeg har gnidd meg rundt i sofaen.. Noe man såklart ikke bør gjøre før den har tørket helt.. Men du kan se at fargen er blitt litt mørkere) 

Produktet er sponset

Legg inn en kommentar