Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Sigma Eye Shadow Bases

IMG_8035
Sist måned kom Sigma ut med noen øyenskyggebaser, som jeg har testet en stund nå. Basene kan minne veldig om MAC Paint Pots eller Maybelline Color Tattos og kan brukes som en øyenskygge alene eller som en base for dine pudderøyenskygger.

Som sagt er dette en base som du kan bruke under andre øyenskygger for å gjøre dem mer intense eller som en øyenskygge alene med transparant pudder over. Du får Sigmas Eye shadow bases i 9 forskjellige farger og du kan enten kjøpe de i single pots eller i kit hvor du får med tre baser og en Sigma F70 sminkebørste.

Les også: Sigma Brow Collection.

Fargene er laget etter de tre øyenskyggepalettene til Sigma – Flare, Dare og Bare og har derfor beholdt navnet på kitene. Flare kitet vil da ha noen av fargene som du finner i Flare øyenskyggepaletten osv.

IMG_8039

IMG_8048

Basene er faktisk gode og rimeligere dupes for MAC paintpots – Jeg er veldig imponert over disse basene og bruker de så og si hver gang jeg sminker meg. Favorittene til hverdags er Provoke og Persuade som begge er en nude/fersken farget base og som kan ligne litt på Painterly Paint Pot fra MAC. Skal du ha deg bare én base til å starte med, så anbefaler jeg absolutt Provoke eller Persuade – for de kan brukes til alt!

«Spy» var jeg veldig spent på siden det er den eneste i kolleksjonen som skal være duochromet. Den er ikke så duochrome som på swatch bildet til Sigma, men har en taupefarge i krukken og blir litt burgunderish på huden dersom du duser den godt ut. Har du et tykt lag derimot vil det kanskje bli litt mer duochrome (se swatches) men ikke så mye at det vil synes på avstand eller under noen øyenskygger – Men trenger man virkelig en duochromet base?

Hver krukke inneholder 5g, og jeg syns prisen på $13 er OK – kunne vert litt billigere, men sammenlignet med MAC sine paint pots så er jeg fornøyd med prisen (MAC sine paint pots inneholder 5g og koster $18.50). Alle basene kommer med et lite plastikk lokk under selve lokket – denne må du ikke kaste for den er ment til å holde produktet helt tett slik at den ikke tørker ut.

IMG_8046

IMG_8040

Persuade // Sculpt // Pose
Dash // Spy //Unveil
Pursue // Provoke // Strike

swatches

Alle basene er godt pigmentert og går på veldig smooth og kremete, i tillegg så sitter de godt på huden. Jeg har oljete øyenlokk og kan fint bruke disse basene uten at de creaser på meg, med eller uten primer under. Ekstra pluss for at de er vannfaste og ikke irriterer huden på øyelokket. De er enkle å duse ut, men når de har fått satt seg så sitter de godt.

Det er to baser jeg ikke er like imponert over som de andre i kolleksjonen, og det er fargene Dash og Spy – Som sagt tidligere så er ikke Spy så duochromet så jeg skulle ønsket den var og Dash kan gå på litt flekkete. Men utenom dette er jeg svært fornøyd med produktene, jeg må virkelig si jeg er imponert av disse basene og mener dette er de beste sminkeproduktene Sigma noen gang har kommet ut med. Anbefales!

Pris:
$13 – $36  hos SigmaBeauty
… Bruker du kodeord SAVE2013 får du 10% rabatt.

Karakter:
5 av 6

Skjermbilde 2011-10-06 kl. 02.57.34

Produktet er sponset    

29 comments to Omtale: Sigma Eye Shadow Bases

Legg inn en kommentar