Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Sigma Power Duo Eyebrow – Sminkebørster


Noe av det viktigeste jeg gjør i min sminkerutine er å fylle inn og forme bryna, og nå har jeg to perfekte børster som hjelper til med denne jobben – Én til å fylle inn og én til å duse ut og forme brynene med. 

Sigma kom nylig ut med to helt nye børster, E80 og E75, og begge brukes til bryn. E80 kan også brukes til å gre gjennom øyenvippene før eller etter mascaraen er påført, mens E75 kan brukes til å legge eyeliner på øyelokket med. Men jeg bruker begge til bryna og syns de er fantastiske til det. Nå har jeg endelig slutta å sløse vekk de engangs mascarabørstene som jeg egentlig burde spare og bruke på kunder som jeg skal sminke.


E80 – Brow and Lash: Det er egentlig ingenting unikt med denne, det er en helt vanlig spiral mascarabørste. Selv om den ikke er «spesiell» eller «unik» så er denne fantastisk til å forme bryna med, men også til å duse ut fargen på bryna etter man har fylt dem inn. Den kan også brukes til å gre gjennom vippene for å separere de og fjerne mascaraklumper eller lignende.

 


E75 – Angled Brow:
 Dette er en skrå eyeliner-lignende børste. Den kan minne litt om MAC 208, både hvor stiv og presis den er. Som sagt kan du bruke denne til på legge eyeliner med, men jeg bruker den til å fylle bryna mine inn med ( når jeg bruker øyenskygger og ikke MAC Eye Brow «Lingering»). Veldig god børste som gjør jobben sin.

Nå bytter jeg på å bruke MAC Eye Brow i Lingering og en MAC øyenskygge til å fylle inn bryna med. Når jeg bruker øyenskygge så bruker jeg E75 til å påføre øyenskyggen på bryna, og så avslutter jeg med å gre gjennom bryna med E80 for å forme og duse ut fargen. Når jeg bruker MAC Eye Brow Lingering bruker jeg kun E80 for å duse ut fargen og gre gjennom bryna etterpå.

Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om desse børstene – de er ikke noe unike for det finnes mangen merker som lager like børster, men de er billige og har god kvalitet – Anbefales!

Pris:
E80 – $9.00  hos SigmaBeauty
E75 – $9.00 hos SigmaBeauty

Karakter:
6 av 6

Produktet er sponset

6 comments to Omtale: Sigma Power Duo Eyebrow – Sminkebørster

 • Mia

  hei. Jeg er i desperat need of new brushes! huff 🙁 kanskje jeg skal shoppe litt sigma, da? 😉 Jeg pinget to innlegg til deg akkurat, foressten. Jeg skriver i en litt «små frekk» stil, så du får selv vurdere om det er passende. hihi 😀

 • LindaM

  Hmm.. hvordan blir det å vaske/desinfisere E80? Ser nemlig for meg at det fort kan bli dyrt…

 • Ina

  Neste lønning blir det å teste ut noen av Sigmas børster! 😀

 • Tanja

  Hei.

  Det kan godt hende at du allerede har skrevet en omtale om kabuki-børster for påføring av foundation i pudderform – men jeg klarer ikke å finne noe slikt her inne. Er det mulighet for å lage en omtale om kabuki-børster?

  Forresten, dette er en super nettside og en flott idè! Stå på!

  • Hei, tusen takk for det!

   Jeg skal skrive nye innlegg på to kabukier som jeg har – Har skrevet innlegg på de før, men da jeg flytta over til egen nettside var det ikke alle blogginnlegg som fikk ver med.. Men 2 omtaler kommer 🙂

Legg inn en kommentar