Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Mineral Organics Pressed foundation

Dette er eit presset mineral foundation, som du sikkert ser i overskriften.
Den er veldig fint presset, fint pudder (trippel milled), så husk å  dypp børsten forsiktig nedi fordi det kommer masse produkt på børsten om du swirler børsten hardt nedi. Så ta lite om gangen, ellers vil du ha for mye produkt på børsten som vil bare legge seg som en støvsky rundt deg.

Det eg liker med dette mineralpudderet er at de ikke inneholder Bismuth, Mineral Organics er veldig obs på innholdet og bryr seg mye om at produktene ikke skal inneholde Bismuth og parabener. Produktene deres inneholder A, C og E-vitamin og en rekke sunne og effektive økologiske ingredienser ( som f.eks jojoba ekstrakt)


Light Natural no.2

Selve pudderet har god dekkevne, men kan føles litt maske-aktig ut på ansiktet om du tar på mye. Så ha en lett hand når du påfører og ikke påfør altfor mye. Du får en matt finish så dette er eit bra pudder for dere med blank hud/t-sone. Skulle du ta for mye på å få den stive maske følelsen kan du spraye lett med f.eks MAC Fix+ og problemet er borte.

Noe eg syns er litt negativt er at eg ikke forstår meg på nettsiden – Hvordan skal man bestille varer? Hadde vert mye enklere med en kjøp-knapp slik som på andre nettbutikker. Så eit lite tips til Mineral organics å gjøre produktene mer tilgjengelig slik at folk kan kjøpe.

Ellers er produktet bra, dei bryr seg om ingrediensene i produktene sine. Produktene er utviklet i samarbeid med makeupartister og hudpleiere. Produktene er laget spesielt til nordisk hud.

Pris:
Fåes HER til 375,-

Karakter:
4 av 6

Bilde ( med/uten):


Uten – Legg merke til det røde område rundt prikken.


Med – her ser du de prikkene ikke er så røde.

 

(Produktet er sponset)

Legg inn en kommentar