Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Maybelline The Falsies Volum´Express Flared Mascara.


For en god stund siden spørte jeg på Facebook og twitter hvilken vannfaste mascaraer dere syns var gode. Da fikk jeg tips fra Flyavsted om denne «flared» mascaraen fra Maybelline. Den vannfaste var de utsolgt for på nettbutikken, så jeg kjøpte den vanlige «flared».

Maybellines sine mascaraer har jeg av en eller annen grunn aldri vert noe fan av – det har alltid vert L´Oreal sine mascaraer hvis jeg skulle valgt «drugstore». Jeg kan ihverfall ikke huske en eneste Maybelline mascara jeg har gitt høyere karakter til enn 3, men det skal jeg i dag – for denne mascaraen er faktisk god !

Denne mascaraen har en børste som er buet, nesten som en skje, med lange hår som vil separere vippene. Det jeg liker med denne børsten er at den tar alle de små vippene også, og ikke bare de lengste slik som mange mascarabørster oftest gjør – i tillegg så har den ikke altfor mye mascara på seg når du tar børsten ut av hylsen. Siden den da har lite mascara på seg og har lange hår på børsten grer den lett gjennom vippene uten å klumpe dem.

Konsistensen er verken for våt eller tørr, men akkurat passe. Du kan legge flere lag, men vent ikke til mascaraen har tørket før du legger et nytt lag, da kan det bli klumper.

Denne mascaraen gir vippene fylde og en illusjon av lengre vipper. Siden den påfører mascara på alle vippene, både de korte og de lange, vil du få massevis av volum. Mascaraen tynger ikke så mye på vippene, så har du krøllet dem med vippetang så vil du ikke miste krøllen med en gang – men etter noen timer når mascaraen og sminken begynner å forsvinne litt, så forsvinner krøllen på vippene også..

Den smitter ikke av, men etter jeg har brukt den en hel dag vil jeg noen ganger på slutten av kvelden merke litt dryssing. Men da har jeg hatt mascaraen på i flere timer og det har ikke skjedd tidligere på dagen. Men jeg har et lite håp om at den vannfaste versjonen ikke vil drysse i det hele tatt.

Jeg er positivt overrasket over denne mascaraen, den fortjener all hypen den har fått, og jeg kan si at dette er den første Maybelline mascaraen jeg faktisk liker. Den får litt minus pga. dryssing, men utenom det så er mascaraen veldig god.

Jeg har ikke testet den vannfaste versjonen enda, men om dere ønsker en omtale på den også, kan jeg det.

Pris:
60,- hos Feelunique. 

Karakter:
5 av 6

 

– Er det en mascara du ønsker jeg skal teste/skrive omtale på?
… Eller har du en mascara du vil anbefale meg ?

 

 

24 comments to Omtale: Maybelline The Falsies Volum´Express Flared Mascara.

Legg inn en kommentar