Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Korres Pomegranate Cleansing & Makeup Removing Wipes


Da jeg skulle på Roskilde festivalen ville jeg ha med meg noen sminkeservietter i stedenfor flasker med sminkefjerner og lignende. Jeg var tom for Yes To Cucumber serviettene mine og ville prøve noe nytt – Da jeg såg Korres hadde sminkeservietter tvilte jeg ikke ett sekund på å kjøpe dem, for Korres er et merke jeg virkelig liker!

Duften på disse sminkeserviettene er bare… Amazing! Liker du frisk, søt fruktduft kommer du til å like duften på granateple (pomegranate) serviettene. De lukter faktisk som granateplesaft og jeg får lyst å vaske hele meg med dem bare for å lukte slik.

Korres sine sminkeservietter inneholder aktive planteekstrakter og granateple ekstrakt som er rik på antioksidanter og som gir glød til huden. Disse sminkeserviettene fjerner sminke og skitt fra huden, balanserer den og frisker opp ansiktet. Den inneholder ikke mineralolje, silikon, propylene glycol og ethanolamine (!)

Det finnes to versjoner av Korres sine sminkeservietter, «Pomegranate» og «Milk Proteins», begge er til forskjellige hudtyper. Pomegranate er for kombinert til fet hudtype, mens Milk proteins er til alle hudtyper.

Korres makeup removing wipes fjerner lett sminken og fjerner det meste av vannfast mascara. Serviettene er passe våte så de vil ikke føles røffe mot huden, de etterlater heller ikke huden fet og oljete slik som mange sminkeservietter kan gjøre. Serviettene svir ikke på øynene eller andre steder i ansiktet, men man føler seg fresh og våken.

Så er det store spørsmålet – Hvilken anbefaler du mest, «Yes to Cucumber» sine sminkeservietter eller Korres? Jeg holder faktisk en knapp på Korres Pomegranate sine fordi jeg føler de er mer fuktige og vil da vær drøyere i bruk.

Anbefales !

Pris:
66,- hos Feelunique (gratis frakt).
56,- hos HQHair (Bruk kodeord: BEAUTYFUZZ for å få 15% rabatt)


Karakter:
6 av 6

 

7 comments to Omtale: Korres Pomegranate Cleansing & Makeup Removing Wipes

Legg inn en kommentar