Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Karora Self Tanning Mist Original – Selvbruner


I fjor testet jeg en del selvbrunere fra merker som Xen-Tan, Fake Bake og SunJunkie  – I hele desember, i juletiden, har jeg brukt en selvbruner fra et annet merke som jeg enda ikke har skrevet om, nemlig Karora!

«Karora satser på naturlige ingredienser og ingen av Karoras produkter inneholder skadelige/farlige kjemikaler og stoffer. Denne selvbruneren inneholder rene planteekstrakter som Acai bær, Argan, vitaminer og andre gode oljer for huden – Naturlig og økologisk.»

Jeg må innrømme at Karora er et merke jeg ikke har hørt om før nettbutikken Britique begynta å selge det. Det skal visst vær et populært merke i England og blir brukt i profesjonelle salonger som driver med spraytan og slikt. I den siste tiden har merket også blitt mer og mer kjent her i Norge.

Les også: How-to Selvbruning

Det som jeg la merke til først var lukta. Da jeg åpnet pakken som denne selvbruneren kom i luktet det appelsin oppi pappesken. Jeg tenkte med engang: Åhh håper den lukter slikt hele tiden, selv etter påføring.
Som noen av dere sikkert har fått med dere så hater jeg selvbrunerlukten, det er nemlig den som får meg til å slutte å bruke prouktet/får meg tll å miste interessen.

Appelsinlukten forsvinner over natten og dagen etter kan du kjenne hint av selvbrunerlukten, men det er veldig lite lukt. Jeg må ta nesen helt ned til huden for å kjenne lukten – Selvbrunerlukten forsvinner helt etter én dusj. Så vil si at den består på «Lukt».

Produktet kommer i en pumpeflaske, så du skal altså spraye den på huden og «massere» den inn med en hanske eller bomullspads. Produktet er veldig tynt og flytende så det var litt uvant og skummelt å bruke dette produktet første gangen – Heldigvis gikk det fint og det var superenkelt. Den gav heller ingen skjolder, noe som jeg var mest glad for.
Produktet har en sheer farge av brunt så du ser sånn ca. hvor du har påført og ikke.

Andre ting jeg la merke til var at produktet tørket ganske raskt på huden, men du får tid til å blende den ut altså, så det er ikke noe stress – Vanligvis må jeg sitte én time for å vær sikker på at jeg er helt tørr, mens med Karora gikk det litt raskere enn forventet.


Med og uten: .. Dagen etter påføring (Påførte på kvelden og her er resultatet morningen etter)

Man får en gyllen brunfarge, det ser naturlig ut og er ikke alt for mørk. Først syns jeg at jeg såg litt oransj ut, men det var heldigvis bare lyset på badet. Når jeg kom ut i dagslys såg jeg ikke oransj ut og brunfargen var veldig fin.
Fargen skal holde seg opp til 7 dager i følge Karora, men hos meg holdt den i ca 5 dager før jeg måtte påføre mer. Dette kan ha litt med at jeg skrubber kroppen 2 ganger i uken, da forsvinner jo fargen litt fortere.


… Fargen på produktet.

Det jeg syns er minus med dette produktet er at den kommer i sprayflaske. Jeg syns selvbruner som kommer i sprayflaske blir mye søl. Jeg føler at mye treffer utenfor huden fordi den sprayer så «bredt» (kom ikke på bedre ord), slik at det kommer produkt på gulvet, vegger o.l. Men utenom det så syns jeg at dette er bra produkt.

Den fåes også i en mørkere variant kalt «Dark» og i forskjellige størrelser.

Pris:
100ml  169,- hos Britique
200ml  289,- hos Britique

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset .

Legg inn en kommentar