Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: John Masters Organics Dry Hair Nourishment and Defrizzer


For litt siden kjøpte jeg en duo hvor jeg fikk med JMO saltvannspray og denne hårolja/-serumet fra samme merke. Jeg elsker håroljer fordi de gjør håret mykt og flokefritt, og denne fra JMO skal i tillegg vær pleiende og fjerne frizz.

Dette er en olje med 100% naturlige ingredienser av diverse planter og essensielle oljer. Dette er en hårolje helt fri for silikon og skal derfor være mer pleiende mot håret enn det f.eks Orofluido og MoroccanOil er. Denne hårolja/leave-in-kuren er spesielt til folk med tørt og frizzy hår.

I starten syns denne hårolja var helt elendig. Det står at man kun trenger 3 dråper for å påføre i hele håret, men jeg syns at jeg trenger minst en halv flaske til mitt lange hår. Men etterhvert som jeg brukte produktet og prøvde forskjellige mengder begynte jeg smått å like det bedre og bedre.

Jeg syns fortsatt at 3 dråper er for lite, og bruker heller 5-6 dråper i mitt hår. Jeg syns ikke produktet er noe særlig drøyt i bruk – og 15ml med produkt er alt for lite til den prisen man betaler.

Du får som sagt 15ml med produkt, flaska er av glass og i korken henger det en dråpeteller. Produktet lukter veldig sterkt av forskjellige urter og lavendel – Jeg føler jeg går rundt å lukter som et gammelt apotek etterpå, men når håret er tørt er lukta borte.

Når man påfører denne må du for all del ikke ha den i hodebunnen, da vil du få veldig flatt og fett hår. Jeg sørger alltid for å påføre produktet kun i tuppene. Du kan bruke olja i både tørt og vått hår – jeg bruker den kun i vått hår, og sørger for at jeg ikke bruker varmeverktøy på håret etterpå.

Les også: Hårolje kombinert med varmeverktøy.

Etter man har påført denne olja i vått hår kjennes håret litt trått og ekkelt ut, men når håret er tørt er det mykt, glansfult og krusefritt. Litt lurt å kamme lett gjennom håret for å fjerne alle floker og for å fordele oljen best mulig i håret når det er vått.

Som sagt liker jeg olja litt bedre nå enn det jeg gjorde i starten, men det er fortsatt ting jeg ikke liker med denne olja. Den er litt vanskelig å fordele jevnt i håret fordi jeg føler at olja bare forsvinner, derfor får du følelsen om at du må bruke mer og kan derfor ta for mye i og ende opp med et fettete resultat. Jeg liker heller ikke lukten på produktet og at man får så lite for det man betaler.

Denne hårolja er sunnere for håret ditt enn disse andre håroljene med masse silikon i – den gjør det samme, men er mer pleiende for håret ditt. Jeg merket ikke noe stor forskjell på håret helt i starten, men har nå begynt å bruke den annenhver gang jeg har vasket håret og jeg føler den gir håret litt ekstra fukt og temmer de tørre/frizzye tuppene mine.

Helt grei hårolje, men litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen. Jeg håper på å finne en annen naturlig hårolje med bedre lukt og litt drøyere i bruk – Har du en du vil tipse om så skrik ut 🙂

Pris:
£16 hos Feelunique.

Karakter:
4 av 6

 

– Har du prøvd denne hårolja?

 

14 comments to Omtale: John Masters Organics Dry Hair Nourishment and Defrizzer

Legg inn en kommentar