Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Anastasia Brow Wiz – Ash Blonde

IMG_9410
Jeg elsker å teste ut nye brynprodukter og et merke jeg har vert nysgjerrig på lenge er «Anastasia Beverly Hills». Hvis du ser mye sminkevideoer på YouTube har du nok fått med deg hypen om dette merket.

Jeg har gått i fellen før og kjøpt et brynprodukt pga. hypen på diverse blogg.no toppbloggere (les BillionDollarBrows Universal Brow Pencil), men Brow Wizen fra Anastasia er helt andre saker – Dette er et produkt som fortjener hypen!

Jeg har vært fan av Mac Lingering eyebrow pencil en god stund og aner ikke hvor mange slike jeg har kjøpt fordi jeg ikke har klart meg uten – Brow Wiz er i samme sjanger som Mac sin bare bedre. Det jeg liker bedre med Anastasia sin er at tuppen er mye mindre slik at du kan lage små hår og man får derfor mer naturlige bryn. Har du kanskje bare et lite hakk i brynet som du vil fylle inn er denne helt super fordi tuppen er så tynn.

IMG_9402

IMG_9387MAC Eye Brow «Lingering»  og  Anastasia Brow Wiz  «Ash Blonde».

IMG_9425

Anastasia Brow Wiz får du i 7 forskjellige nyanser både kalde og litt varmere undertoner. Selv bruker jeg Ash Blonde som er en kald brungrå farge som matcher min naturlige hårfarge. Noen ganger kan såkalte farger med «Ash» /ask i seg ha en veldig grønnaktig undertone, men denne fra Anastasia har ikke det.

Produktet er lett å påføre, godt pigmentert, sitter godt på, men er likevel lett å duse ut med mascarabørsten (som du finner på andre enden av produktet) dersom du ønsker det. Sliter du med veldig blank og fet hud anbefaler jeg at du setter bryna dine med en bryngel for å «holde på plass» både fargen og formen på bryna. Selv har jeg kombinert hudtype der jeg kan bli litt fet i t-sonen ( området med bryna), men på meg sitter produktet støpt og forsvinner ikke i løpet av dagen.

En ny favoritt som jeg kommer til å kjøpe igjen.

 

Pris:
Fåes her til 180,-
(gratis frakt)

 

Karakter:
6 av 6

 

8 comments to Omtale: Anastasia Brow Wiz – Ash Blonde

Legg inn en kommentar