Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Nytt: Sigma Beauty – Spa Solutions


Jeg har fått en del ønsker fra dere om jeg kan skrive omtale på Sigma Cleansing & Polishing Tool, evt. sammenligne den med min Clarisonic MIA – Jeg har ikke hatt den fra Sigma, men i dag kom det en overraskelse på døren fra Sigma.

Dei har sendt meg en Cleansing & Polishing tool for testing siden Sigma nå har kommet ut med nye hoder til denne maskinen. Jeg gleder meg veldig til å prøve maskinen og de nye hodene.Massasjehode // Rensehode for sensitiv hud // Exforlierende hode.

Det nye børstekitet til denne maskinen heter Spa Solutions og inneholder 3 børstehoder  – En som masserer, en som renser huden for ekstra sensetiv hud og en som eksfolierer.

Jeg har jo hørt at dei originale børstene kan være litt røffe for sensitiv hud, så nå har Sigma laget et nytt børstehode for sensitiv hud med silikontagger istedet – Håper den fungerer bedre for de med sensitiv hud.

Det nye Spa Solutions børstekitet til Sigmas Cleansing & Polishing Tool koster $29 og selve maskinen koster $39. Men du kan få de sammen i et kit til $59, da får du de tre originalbørstene, maskinen og de tre nye spabørstene.

 

– Alt fåes hos SigmaBeauty 
Ha en flott dag videre jenter !

 

 

Legg inn en kommentar