Merker


Nettbutikker jeg anbefaler





































Sephora.com, Inc.





Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      



Beauty Bay

Must-Have MAC eyeshadows (oppdatert)

IMG_8011
For litt siden tittet jeg gjennom arkivet på bloggen og kom over et innlegg om mine 15 must-have MAC eyeshadows. Innlegget hadde så dårlige bilder og var litt rotete, dessuten har jeg fått noen nye «must-have» øyenskygger – Så jeg tenkte å lage et nytt et nå og dele med dere hvilken 15 MAC øyenskygger jeg syns er et must-have i samlingen.

Jeg har plukket ut 15 øyenskygger som ikke bare er bruntoner og satt i en palette for å vise dere hvilken  jeg syns er must-have – vanligvis har jeg sortert øyenskyggene etter farger i forskjellige paletter, men i dette innlegget har jeg puttet forskjellige must-have skygger i én palette…

Les også: Mine MAC paletter.
IMG_8014Humid // Sumptious Olive // Expensive Pink // Brule // Shroom
Sketch // Shimmermoss // Mulch // Wedge // Swiss Chocolate
Cranberry // Rule // Woodwinked // Satin Taupe // Carbon

Swatches:IMG_8018

IMG_8021

IMG_8023

 

– Hva er din must-have blant MAC sine øyenskygger?
Ha en god helg , jenter  ♥

 

17 comments to Must-Have MAC eyeshadows (oppdatert)

Legg inn en kommentar