Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Maybelline New York Color Sensational Popstick Lipsticks.


Noen som hadde slike leke leppestifter eller Barbie leppestifter når de var små? Jeg får iallefall følelsen av å leke med disse igjen når jeg bruker Popsticks leppestiftene fra Maybelline – En gjennomsiktig leppestift med freshe «juicy» farger.

Maybelline Popsticks kommer i 5 forskjellige nyanser og jeg har 3 av dem kalt «Cherry Pop», «Citrus Slice» og «Pink Lollipop». Leppestiften er ikke noe pigmentert, men skal gi leppene en «juicy glossy» finish – Jeg ville kalt disse leppestiftene en lipgloss i stedet siden de ikke gir noe særlig farge på leppene, med mindre du legger mange lag.

Leppestiftene er flotte å se på, selve hylseret har en stilig neon rosa farge og selve produktet ser ut som vingummi eller en leke leppestift. Leppestiften er gjennomsiktig og ser ut som gele og den lukter godteri – Absolutt en «samtalestarter».

Har du veldig pigmenterte lepper vil ikke du få noe farge via disse leppestiftene, kun en nydelig shine/gloss – Så ikke bli lurt av bilder hvor de har swatchet produktet på huden. Jeg ble litt skuffet over hvor lite farge den gav leppene mine, men jeg hadde egentlig ikke forventet noe mer.

Leppestiftene er ikke noe must-have produkt, men litt spesielle og kjekke å ha i samlingen sin. De passer perfekt til de yngre som ønsker glossy lepper og ikke noe farge. Produktet gir ikke leppene noe fuktighet, men de har heller ingen uttørkende effekt.

De mørkeste nyansene gir litt mer farge til leppene enn de lyse, så vil du likevell prøve Popsticks anbefaler jeg fargen «Cherry Pop».

Pris:
70,- hos Feelunique

Karakter:
3 av 6

 

10 comments to Maybelline New York Color Sensational Popstick Lipsticks.

Legg inn en kommentar