Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

KONKURRANSE – Vinn sminke fra TheBalm * AVSLUTTET *


Som jeg lovet dere på Facebookgruppen min kommer det en liten konkurranse, og denne gangen trenger du ikke facebook eller andre ting for å delta. Du trenger bare å svare på spørsmålet jeg stiller dere i dette innlegget…

Jeg fikk nylig tilsendt TheBalm Mary-Lou highlighteren til testing, men jeg har den fra før og allerede skrevet omtale på den, så derfor gir jeg den som jeg fikk nå til en av dere lesere – Helt ny og ubrukt! Jeg legger også med en Sigma børste som er pefekt til påføring av highlighteren + litt andre ting.

Regler – Svar på dette spørsmålet.

– Hvilken to produkter fra >BrigettesBoutique< ønsker du deg ?
Skriv navnet på produktene i kommentarfeltet – ikke skriv link da det mest sannsyligvis vil stoppes i spamfilteret. 

Premier:
TheBalm MaryLou Manizer
Sigma sminkebørste
Biotherm Deo Pure Natural Roll-on
Red Cherry lashes #DW (mine favoritter)
Eye Lashes A-7 Løsvipper

 

Som sagt kan alle delta, og hvis du vil kan du gjerne dele denne konkurransen med venninnene dine på facebook eller lignende. Lik gjerne facebooksiden min for å få oppdateringer om flere konkurranser/vinnere og m.m. Konkurransen avsluttes 1.september.

Lykke til !

195 comments to KONKURRANSE – Vinn sminke fra TheBalm * AVSLUTTET *

Legg inn en kommentar