Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Konkurranse: Vinn produkter fra Inglot, Bath And Body Works & bareMinerals

IMG_0563
Nå er det endelig konkurransetid igjen, og da jeg var på ferie spørte jeg dere på Instagram og Facebook om hva dere kunne tenkt dere å vinne fra Bath & Body works – Jeg trodde dere kom til å si duftlys og hadde tenkt å kjøpe dette, men mesteparten ønsket seg Pocketbac *overrasket*.

Så siden det var litt lite med bare pocketbac, kjøpte jeg også med med noen godsaker fra Inglot og tar med litt annet knask slik at det blir en liten gavepakke til den som vinner – Håper det går greit ?

IMG_0564
Premien er alt du ser på bildet:

2 x Pocketbac fra Bath & Body Works
BareMinerals Moxie Lip Pencil Exhilirated 
3 x Inglot Nail Polish.
Inglot Lip Pencil Natural
Kicks Hair spray
Kicks Hair mask

 

Regelen er veldig enkel (les alt under):
– Legger du igjen kommentarer på bloggen min fra og med i dag (18.oktober) til 1.november er du med i konkurransen….

Det vil si at du kan kommentere så masse du vil på hvilken som helst blogginnlegg på bloggen. Jo flere kommentarer du legger igjen jo større vinnersjanse har du. Men det er ikke lov å spamme med usakelige kommentarer.

Ellers kan du kommentere akkurat det du vil på flere forskjellige blogginnlegg, bare husk å ha med eposten din i epostfeltet slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

 

Håper dette var en grei regel og at du vil delta –  her trenger du ikke facebook eller instagram, men har du dette blir jeg veldig glad dersom du vil følge meg der, jeg følger tilbake 🙂

Ha en strålende flott søndag videre og masse lykke til !

 


 

Vinneren er….:

vinneren

Gratulerer så masse Henriette Celin, du er kontaktet på mail!

91 comments to Konkurranse: Vinn produkter fra Inglot, Bath And Body Works & bareMinerals

Legg inn en kommentar