Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Konkurranse og en god nyhet!

Skjermbilde 2014-02-24 kl. 16.29.20 copyEndelig kan jeg avsløre en hemmelighet jeg har holdt for meg selv lenge nå – Feelunique har endelig tatt inn Urban Decay!! Og i den forbindelse kjører jeg en konkurranse for mine lesere der du kan vinne et gavekort på 500kr som du kan bruke på Feelunique.

I fjor maste jeg litt ekstra på Feelunique og min kontaktperson om at de måtte vurdere å få inn Urban Decay og fikk da vite at de allerede har vært i kontakt med Urban Decay og at de kommer til å selge UD produkter snart, men jeg måtte ikke si noe.

Men nå kan jeg endelig rope ut at vi kan kjøpe NAKED paletter og andre fantastiske Urban Decay produkter uten å tenke på toll og moms, for som dere vet refunderer jo Feelunique dette óg de har gratis frakt – Fantastisk !  Hvis du bruker banneren på høyre siden av bloggen min får du automatisk 5% rabatt på det du kjøper også.

Nå er det en liten stund siden julekalenderen/konkurranse her på bloggen så jeg tenkte at jeg skulle kjøre en konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort fra Feelunique på 500kr.

 

Regler:

Q: Hvor mye koster «NAKED 3» paletten og «NAKED Basics» paletten hos Feelunique ( svaret finner du her, oppgi svarene i £/pund ).

 

Viktig: Jeg holder igjen alle rette svar slik at vi unngår kopiering av andres svar. Du får ett ekstra lodd dersom du deler dette innlegget på sosiale medier (Instagram, Facebook, Blogg, Twitter) – Bruk hashtag #BeautyFuzzKonkurranse, og skriv i kommentaren at du har delt/link.

 

Du kan delta én gang per dag frem til 14.mars 2014. Husk å fyll inn epostfeltet med eposten din og husk å sjekke innboksen din, men også søppelposten din, rundt 14.mars for mail i tilfelle du vinner! Vinneren vil også bli utlyst på Facebooksiden min, så følg meg gjerne der dersom du vil få oppdateringer om konkurranser og nye blogginnlegg.

 

Masse lykke til jenter, håper dette var en gladnyhet og at dere liker konkurransen.

 

 

274 comments to Konkurranse og en god nyhet!

Legg inn en kommentar