Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

«Fish Egg Manicure» – Billigere variant


«Kaviarnegler» er en veldig populær trend for tiden. Det jeg ikke helt skjønner er at folk er villige til å betale 200,- eller mer for en liten flaske med perler for å få slike negler når du kan kjøpe et kit med mange forskjellige farger til noen få dollar på ebay.

Da jeg skulle bestille perler til sminkebørsteholderen som jeg har laget en how-to på, les her, kom jeg over flere selgere som solgte små perler til å pynte negler med. Jeg kjøpte til slutt et slikt kit for å teste ut denne trenden, og resultatet blir likt som med de perlene fra Ciaté (Caviar Manicure).

Et slikt kit fra Ciaté hvor du får med perler, baselakk og utstyr ligger på rundt 200,- (pluss/minus). Men et slikt kit hvor du f.eks får med 12 forskjellige krukker/farger og en boks til å oppbevare dem i får du til rundt 50,- på ebay. Selgeren som jeg kjøpte mitt kit fra er desverre utsolgt for dette settet jeg har, men du finner mange flere som selger lignende på ebay.

Du får slike perler i forskjellige størrelser, men det er viktig at du kjøper de uten hull i seg – altså de som er ment for negledesign og ikke smykker. Du kan bruke hvilken som helst neglelakk som du allerede har som en baselakk, men en som har litt seig konsistens vil holde på perlene bedre. Du bestemmer selv om du vil ha topcoat over eller ikke.

Noen bruker «Nail glue» til å feste perlene med, da vil de sitte lengre på neglene. Men jeg har ingen nail glue å anbefale så jeg vet desverre ikke om noen gode der – Men kanskje noen av dere lesere har noen å anbefale?

Noe som er veldig kult å lage er slike ombre negler med slike perler, dette er noe jeg vil prøve senere når neglene har vokst litt ut igjen. Nå er neglene litt for korte og ustelte etter en uke uten neglefil, neglelakk og pleiende oljer/kremer – Det er litt begrenset med slike ting på festivaler 😉

Ha en fin onsdag videre jenter !
– Har du prøvd «kaviar» trenden? 

17 comments to «Fish Egg Manicure» – Billigere variant

Legg inn en kommentar