Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

iPad 3 og bursdag !


«Hurra», jeg blir 24 år i dag, og før jeg reiste til Roskilde hadde min kjære en stor overraskelse til meg. Jeg fikk nemlig iPad 3 som jeg har gått å siklet på en stund nå. Jeg elsker denne lille duppeditten og er så takknemlig for at jeg fikk denne i gave – Nå kan jeg ha med bloggen på ferie óg, selvom jeg lot Paddusen ligge hjemme mens jeg rocker på Roskilde denne gangen.

I dag går turen til København, vi skal shoppe litt og spise på en fin restaurant. Jeg skal innom MAC og Inglot (hvis jeg finner Inglot) der jeg skal handle litt premier til dere lesere og litt snask til meg selv. Så fortsetter festen på festivalområdet – jeg gleder meg!

Ha en superfin dag videre, jenter!
– Hva vil dere helst vinne produkter fra – Mac eller Inglot? 

16 comments to iPad 3 og bursdag !

Legg inn en kommentar