Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Innkjøp – NARS 10%


Da jeg hadde en oppryddning i sminken min sist uke bestemte jeg meg for å ikke kjøpe mer sminke på en stund – I dag måtte jeg bare bryte dette løftet. Det er én ting fra NARS jeg lenge har vurdert å kjøpe og når det var 10% på alt fra NARS (og MoroccanOil) måtte jeg bare kjøpe den..

… Det ble såklart én ting til og muligens mer senere, om jeg ikke klarer å holde meg. Det som er skrevet i bold skrift kjøpte jeg, og det som er skrevet i normal skrift ønsker jeg meg og vurderer å kjøpe senere dersom trangen blir for stor…


NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner # Rue Bonaparte  // NARS No Prime Smudge Proof Eyeshadow Base // NARS Gilda Blush // NARS Trio Eyeshadow # Douce France //

Blushene til NARS er bare helt fantastiske, og alle har vel hørt om NARS Orgasm ? Jeg vurderer sterkt å bli en NARS blush rikere og har sett litt på blushene  «Gina» og  «Gilda», og valget har falt på «Gilda».  Jeg fant også en øyenskygge trio med nydelige farger som frister veldig, NARS Douce France – Noen som har denne trioen og har noe positivt/negativt å si om den?

… Vi får se om det blir en blush og øyenskygge trioen i tillegg, jeg er iallefall veldig fornøyd at jeg fikk tak i eyelineren og primeren – Det var dei produktene jeg ønsket meg mest !

10% salget på NARS og MoroccanOil finner du her 

Ha en superfin mandag, jenter!
– Har du noen NARS produkter å anbefale?

 

16 comments to Innkjøp – NARS 10%

Legg inn en kommentar