Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Innkjøp fra London – MAC, Chanel, Michael Kors, Origins ect..

IMG_9284
Håper dere alle har hatt en flott påske med nydelig vær?! Jeg har vert i London sammen med kjæresten min og har hatt en superfin tur med bl.a mye shopping som jeg tenkte å skrive litt om i dag…

Jeg fant en pose som var fult i tomme Mac eyeshadow pots, lipsticks og andre Back-to-mac ting når jeg flyttet og fant ut at disse måtte jeg prøve å B2M når jeg var i London – Og jammen meg fikk jeg 11 nye leppestifter med meg hjem, gratis! Jeg kjøpte litt andre ting mens jeg var på MAC også,  som bl.a øyenskygge refill på Brule, Coppering og Folie – Er snart tom for Brule, så den måtte jeg ha backup på. Kjøpte også Cleanse off Oil, Pro Concealer palette og en parfyme roller-ball i «Turquatic».

IMG_9293

IMG_9292Modesty // Rebel // Sunny Seoul // Pink Pearl Pop // Coral Bliss // Saint Germain // Chatterbox // Candy Yum-Yum // Girl About Town // Peach Blossom // Shanghai Spice.

Rett ved siden av MAC Cosmetics låg Michael Kors, så denne gaten var «laget for meg» – Der fikk jeg prøve en ny klokke jeg hadde tenkt å kjøpe, men endte opp med en annen jeg syns var finere. Jeg var innom 3 forskjellige Michael Kors butikker i London for å finne en lommebok jeg syns er så fin og den grå Selma vesken, men ingen hadde de inne da de var blitt discontinued ( Selma Bagen får de inn igjen i Juni/juli). Men når jeg skulle reise hjem så fant jeg lommeboka jeg var på jakt etter på MK sin butikk på flyplassen, så da måtte jeg bare ha denne sommerslige lommeboken *elsk* .

IMG_9288

IMG_9290

Boots og Superdrug må man selvsagt innom når man er i London – og der ble det meste av sminken kjøpt. Her fant jeg produkter fra Bourjois ( der eieren av dette merket også eier Chanel ), Bourjois har noen produkter som kan sammenlignes med Chanel sine – Så dette skal bli spennende å prøve ut. Måtte også kjøpe litt Revlon og Collection sminke.

IMG_9299

IMG_9297

På Liberty fikk jeg prøve en del Houreglass produkter og ble sminket – Så da ble et Ambient Lighting powder og blush med meg hjem der fra. Chanels nye foundation, Chanel Perfection Limière Velvet Smooth,  kjøpte jeg på Taxfree på vei til London, og på Selfridges kjøpte jeg litt hudpleie til min mor fra Origins og en Glamglow maske til meg selv. Houreglass mascaraen og ene nattkremen til Origins fikk jeg med på kjøpet.

Gleder meg kjempemasse til å prøve ut disse nye produktene, spesielt Houreglass produktene.

 

Ha en strålende flott tirsdag videre jenter ♥
Q: Har du prøvd noen av disse produktene  og hvordan har din påske vært ? 🙂

 

19 comments to Innkjøp fra London – MAC, Chanel, Michael Kors, Origins ect..

Legg inn en kommentar