Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

How-to: Lage glitter eyeliner selv !

I går skreiv jeg om MakeupStore og NYX sine glittereyelinere, det innlegget kan du lese om her. I dag kommer det et innlegg på hvordan du kan lage dine egne eyelinere i hvilken som helst farger til en billig peng.

Det som jeg mener er litt greit er at «ingrediensene» du skal bruke for å lage glitter eyelineren med kan du bruke til andre ting etterpå. Slik som bryn gelen kan du bruke til bryna dine, så du får litt 2 i 1 produkt.
Glitteret kan du bruke i neglelakker, lipgloss eller rett på huden som en effekt til sminken din. Glitteret er cosmetics safe, så du kan bruke den i sminken. Så du kan bruke produktene til så masse annet enn å lage glitterliner med.

Du trenger:
En liten krukke – ca. 2 kr
H&M Bryn gel – ca. 40 kr
Glitter fra CS –  ca.  22 kr  ( husk det må være Cosmetics safe).

Hva gjør man:


1. Start med å tømme litt av H&M sin bryn gele oppi krukka. Husk du skal ha mindre gele enn glitter fordi då blir produktet mer pigmentert.


2. Tøm så litt og litt glitter oppi, rør godt, til du får en tykk konsistens. Produktet skal fortsatt være vått slik at du kan bruke den som en eyeliner, men du skal ha nok glitter i slik at det synes / blir godt pigmentert.
Du kan bruke en farge eller flere farger, mix gjerne din egen farge. Jeg bruker CS sitt lilla glitter i som heter Purple Punch.


3. Når du har gjort det er du ferdig og du kan teste ditt nye produkt. Husk å skru lokket godt på så slipper du at eyelineren din tørker ut. Oppbevar gjerne krukka på hode.

 

Nå har du en egenkomponert eyeliner + masse glitter som du kan ha i andre sminkeprodukter og en god eyenbrynsgele til totalt 64kr. Eyelineren tørker fint på øyenlokket og sitter godt uten at den smitter av. Bruk denne på huden og ikke inn på våtkanten/inne på øyet.

Lykke til 🙂

1 comment to How-to: Lage glitter eyeliner selv !

Legg inn en kommentar