Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

How-to: Lage en Makeup-Brush Holder selv !


Jeg har fått utrolig mangen spørsmål angående de børsteholderene til sminkebørstene mine – Hvor jeg har kjøpt dem? Hvor får jeg tak i beads o.l.  Nå skal jeg vise dere hvor enkelt dere kan lage en selv, noe som er mye billigere og du kan selv bestemme farge og pynt. 

Du får kjøpt ferdig laget børsteholdere, dekorert og med slike beads – Jeg har to stykk som jeg har kjøpt ferdige fra en nettbutikk, men frakten er dyr + det kan komme moms i tillegg. Ikke minst så kan jeg ikke ha så mangen sminkebørster oppi (Jeg må ha flere slike holdere for å få plass til alle mine sminkebørster).

Men ved å lage en slik selv kan du bestemme pynten, fargen på decorfyllet (beads) og hvor stor den skal være. Har du mangen sminkebørster er den som jeg bruker i dette innlegget helt supert, men du kan fint bruke en mindre vase og en annne form.

Du trenger:
♥ En vase –  Rektangel kr 149,- (Ikea)
♥ Perler fra ebay – F.eks slike
♥ Sløyfe eller annet dekor – Panduro eller Ebay
♥ Lim (hurtiglim eller limpistol)

Hva gjør man?


1.
Start med å dekorere vasen – Her kan du selv bestemme om du vil ha sløyer på eller om du vil male vasen o.l.
Jeg vil ha på noen band og en sløyfe og her er min fremgangsmåte:

– Først tar jeg det litt gjennomsiktige bandet rundt, klipper og limer endene på bandet over hverandre slik at den henger stramt rundt vasen. Dette gjør jeg to ganger fordi jeg vil ha to «felt» med gjennomsiktig band rund.

– Så tar jeg det bandet med prikker på å legger det over på midten av de to gjennomsiktige bandene. Slik at jeg har et prikkete band rundt vasen som har gjennomsiktige kanter på hver side. Jeg klipper og fester på samme måte som med de to andre bandene.  Husk å feste endene på bandet på samme plass som de to andre slik at sløyfen som skal lages etterpå skjuler dette området.

– Så lager jeg sløyfen av et helt vanlig sort band og limer den over der hvor endene på de tre bandene møtes. Jeg limer sløyfen der for å skjule overlappingene fra de tre bandene som går rundt vasen.

 


2.
Når du har dekorert vasen slik du vil kan du fylle oppi med dekorsand, perler eller runde stener. Du kan legge lagvis med forskjellige farger eller bruke hvilken som helst farge du vil. Jeg bruker hvite perler i forskjellige størrelser for det vil passe med resten av dekoren på vasen.

Du må nesten se selv hvor mye perler/dekorsand du trenger – for skal du ha mye børster oppi trenger du mindre enn hvis du skal ha lite børster oppi. Jeg skal ha en del børster oppi så jeg fyller opp til litt under halvparten av vasen med kuler.

 

Stapp børstene oppi, og du har nå en enkel og praktisk børsteholder for dine sminkebørster !
Nå kan jeg endelig la de flotte Sigma Extravaganza sminkebørstene mine stå fremme og vise seg litt i stedenfor å ligge bortgjemt i en perm 😀

 

Ha en superflott dag videre, jenter!
Håper dette innlegget falt i smak 🙂

25 comments to How-to: Lage en Makeup-Brush Holder selv !

Legg inn en kommentar