Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Glossybox: September 2013

IMG_8528
Denne månedens Glossybox inneholdt produkter jeg har null kjennskap til, men som jeg gleder meg til å teste – Glossybox er ypperlig dersom du vil oppdage nye merker og produkter eller om du ønsker deg en pakke med overraskelser hver måned.

Vanligvis når jeg får produkter jeg ikke har hørt om før blir jeg litt «meeeeh… ikke så imponerende», men det var noe i denne boksen som reddet denne månedens Glossybox innhold – Og det er faktisk gelemasken, nail balsam og pigmentet.

Les også: Glossybox – Mai 2013
Les også: Glossybox – April 2013
Les også: Glossybox – Juni 2013
Les også: Glossybox – Juli 2013
Les også: Glossybox – August 2013

Det andre i denne boksen er også selvsagt spennende, men jeg er mest gira over gelemasken – Jeg har lenge tenkt å kjøpe en slik, men har ikke fått fingen ut til å gjøre det enda. Så den skal bli spennende å prøve.. Gelemasken har man i kjøleskapet slik den blir kald og så har du den over øynene for å fjerne opphovnede øyner, slik jeg ofte har om morningen og dagen-der-på.

Pigmentet er en nydelig litt duo-chromeish farge, taupe/lilla, så denne ser jeg for meg blir fin å bruke nå i høst. Leppestiften er litt for rød for min smak, men skal bli spennende å prøve den også. Andre produkter denne boksen inneholdt denne måneden er Weleda shampoo og en MakeupRemover pen.

IMG_8530

IMG_8533

IMG_8535

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden.

 

Ha ein strålande flott søndag videre!
– Er du medlem i Glossybox ?  

5 comments to Glossybox: September 2013

 • ingrid

  Hehe- jeg er helt lik når det kommer til merker og produkter jeg ikke har hørt om! Jeg er ikke medlem, må nok vente til jeg ikke lever på stramt studentbudsjett 🙂

 • Irina

  Vet du om hqhair har slutta å selge Nars til Norge for alltid? Så plutselig at de ikke shipper utenfor UK. Vet du noe om det?

 • Denne likte jeg 🙂 Men jeg hatet weleda-shampooen, fysj – verste jeg har prøvd i mitt liv! Sminkefjerneren er genial syns jeg 🙂

 • Felicia

  Heihei!

  Jeg skal bestille ting fra Feel Unique, men skal bestille tre ganger for å slippe toll. Tenkte å bestille tingene rett etter hverandre, men er det en fare for at de da ser at det er samme navn og putter alt én pakke? 🙂

  • Hei Felicia!

   Det fine med Feelunique er at dei tilbakebetaler det du må betale i tollgebyr/moms, altså de refunderer det.
   Du kan lese mer om det her:
   http://beautyfuzz.com/how-to-refund-av-momsutgifter/

   Så om dei skulle slå sammen bestillingene dine i en pakke og sende så får du tilbake de pengene du må betale for momsen/tollgebyret – Men dei har ikke slått sammen noen av mine pakker dersom jeg har gjort det samme som deg 🙂

Legg inn en kommentar