Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Glossybox – Mai 2013

IMG_8250
For noen uker siden postet jeg et innlegg om Glossybox som endelig har kommet til Norge + litt info om Glossybox og bilder fra April Boksen. I dag kom Mai boksen og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvilken godsaker som befinner seg i denne boksen.

Mai boksen har en kjempefin rosa farge, slik jeg er vant med å se Glossyboxer, bare boksen selv kan jo brukes til å oppbevare ting i for dei er så fine og stødige/god kvalitet – Jeg kommer nok til å oppbevare løsvipper oppi denne boksen for nå ligger det løsvippeesker å slenger løst i skuffene mine, men nok om det.

Les også: Glossybox Norge – April boksen ( og info om Glossybox Norge).

Jeg er utrolig fornøyd med denne månedens Glossybox – Fullsize leppestift fra Babor, favoritt tørrshampooen min fra Batiste, serum kapsler fra Elizabeth Arden og mye mer. Leppestiften gleder jeg meg mest til å prøve, for en fresh rosafarge, perfekt nå til sommeren!

Denne gangen overrasket Glossybox meg positivt og fortsetter de med så flott innhold blir dette veldig, veldig bra.

IMG_8253

IMG_8256

IMG_8259

IMG_8266

Hver Glossybox koster 179,- og man får 5-6 nye skjønnhetsprodukter hver gang, i både store travelsize og fullsize. Dere kan lese mer hva jeg syns om forje Glossybox her og litt mer info om hvordan dette fungerer. Denne månedens Glossybox syns jeg faktisk er fantastisk bra og verdt prisen til 179,-.

Jeg fikk mange spørsmål forje innlegg om hvordan man betaler, om det skjer automatisk, når trekker de pengene og mye annet – Svar på dette finner dere på Glossybox FAQ side.

 

– Er du fornøyd med Mai boksen til Glossybox?
Ha en nydelig og solfylt helg, jenter! ♥

 

 

14 comments to Glossybox – Mai 2013

Legg inn en kommentar