Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Glossybox – Februar 2014

IMG_9091

Glossybox for februar var jeg ganske spent på, den har en romantisk tema på selve esken med kyssemerker, sikkert i forbindelse med at denne måneden er det jo valentinsdag – Lekker boks til å oppbevare løsvipper og annet i, men er det som er inni like lekkert?

Dessverre, denne gang falt ikke glossyboxen helt hos meg – som jeg har nevnt tidligere er jeg ikke fult så interessert i neglelakker og slik neglefil har vi jo fått en gang før. Så jeg må si meg skuffet denne måneden.

Les også: Andre Glossyboxer.

Denne måneden hadde jeg håpet på litt leppeprodukter og kanskje en parfymesample siden det er en valentinsdag denne måneden, men i stedet inneholdt den en bodyshimmer som er fin å bruke på leggene når det er sommer, en neglelakk i en veldig oransjrød farge som ikke er helt meg, neglefil, illuminizer ( highlighterkrem) og «eye patches».

Sistnevnte er det som jeg er mest spent på å prøve, og det er godt mulig jeg kommer til å like desse, om dere ønsker omtale på noen av produktene så si i fra. Denne illuminizeren som er en vannbasert kremhighlighter er jeg også spent på, men resten av produktene kommer jeg til å gi vekk da de ikke er helt meg.

IMG_9093

IMG_9095

IMG_9097

Jeg liker Glossybox, så ikke misforstå, men esken fra februar falt bare ikke helt i smak hos meg. Jeg ser de har fått samarbeid med Decléor og Redken og håper på produkter fra de i dei fremtidige boksene, og ikke så mye neglelakker i ville farger.

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.
Q: Er du fornøyd med denne boksen?

 

4 comments to Glossybox – Februar 2014

 • kathrine

  Ble også skuffet denne mnd. Ble glad for eyepatches mn de gjorde ikke stor nytte desverre. Håper neste blir bedre:)

 • Agata

  Det som irriterer meg mest at i andre land, noe sånt som glossybox neglefil kommer i tillegg.. som en slags reklame og ikke en av de 5 tingene man får :S Har også sett at andre land fikk i tillegg glossybox reflekser osv i desember esken, kjempe gøy! Også sender de pakken så seint!! Februar esken fikk jeg 3.mars!! Og jeg bor i Bergen så skal egentlig få den på 1, 2 dager.
  De burde virkelig skjerpet litt sendingen og send ut glossyboxene tidligere enn den nest siste dagen i den mnd!
  Kjærlighetsesken burde komt rett før eller etter valentines dagen, fikk kjærlighetseske inspirert av 14.februar i mars…

 • Agata

  Sååå frustrerende haha!!!

 • Andrea

  Ble skuffet denne måneden jeg også… irriterende siden boksen er så dyr i forhold til andre land..

Legg inn en kommentar