Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

GLAMGLOW – Tingling & Exfoliating Mud Mask.

IMG_9534Glamglow er ett merke som er blitt en stor snakkis i skjønnhetsamfunnet det siste året, men har blitt brukt lenge av kjendiser i Hollywood. Glamglow har i senere tid kommet ut med flere forskjellige masker, alt fra fuktighetsgivende til dyprensende – men i dag skal jeg skrive om «originalen», Youthmud.

Youthmud lover bl.a å gi glød, eksfoliere, trekker porene sammen, reduserer synlige rynker og fine linjer, gjør huden mykere og  minsker urenheter uten å tørke ut huden. Den lover deg bedre hud etter bare 10 minutter og gløden varer i 3 dager.

Masken er laget av vulkanmineraler, ekstrakt av blader fra grønn te, lavendel, ringblomst, valurt, kamille, eføy og agurk. Alle ingrediensene har hver sin egenskap – mineralene skal dempe mørke ringer under øynene og er detoksifiserende, grønn te er bl.a fuktighetsgivende, agurk er anti-inflammatorisk, så er noen av de andre ingrediensene desinfiserende/bakteriedrepende.

IMG_9549

IMG_9540

Alle på YouTube skryter om denne masken, så mye at jeg måtte kjøpe den og hadde høye forventninger. Den skal passe alle hudtyper og hudtilstander, både kvinner og menn kan bruke den og den er dyrevennlig – Det jeg har lært som blogger i mange år er at dyre produkter er ikke alltid det beste, og Glamglow er et godt eksempel.

Denne masken er bare oppskrytt, jeg forstår ikke alt gnålet, den er jo ikke bra og prisen er latterlig høy – Jeg hadde så lyst å like denne masken, men dessverre gjor jeg ikke det. Jeg føler den ikke gjør noe som helst for huden min, mulig den er litt eksfolierende, men å betale nesten 400kr for en liten krukke på 50ml til bruk som skrubb gjør jeg ikke – det finnes langt bedre skrubber til under 100 lappen.

IMG_9553

Masken er en leire man påfører i ansiktet som vil stivne og da ser man egentlig alle porene man har f.eks på nesa – litt ekkelt å se. Den er behagelig og kjølende å ta på, ikke fult så behagelig når den stivner selvsagt. Den lukter godt, litt urter og grønn te med sitron, så den dufter friskt og føles oppkvikkende.

Produktet kommer i en fin krukke, men ikke fjern den løse plastikk delen mellom lokk og produkt, da vil masken tørke fortere ut – Mitt tips er å skru lokket godt igjen og oppbevar den på hode.

Jeg anbefaler ikke dette produktet og kommer ikke til å sløse bort penger på denne masken igjen. Selvom masken er behagelig og føles litt luksus å ha på så gjør den ingenting for min hud uten å eksfoliere litt. Den er altfor dyr og det finnes andre masker jeg liker bedre, mye bedre!

 

Pris:
400,- (på salg til 338,-) hos Feelunique.
(7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ, gratis frakt og de refunderer toll/moms)

Karakter:
1 av 6

 

16 comments to GLAMGLOW – Tingling & Exfoliating Mud Mask.

Legg inn en kommentar