Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Estée Lauder Bronze Goddess – Summer 2013

IMG_8311
Har dere sett den nye sommerkolleksjonen til Estée Lauder, Bronze Goddess ? Jeg mottok nylig en pakke fra Estée Lauder med flotte produkter som jeg vil vise dere i dag – Omtaler og swatches kommer i et eget innlegg.

I Bronze Goddess 2013 kolleksjonen får du 11 forskjellige produker – mest sminkeprodukter, men parfymer også. Jeg mottok øyeskyggepaletten «Batik Sun» som består av 5 nydelige øyenskygger perfekt for en fresh sommermakeup. Denne paletten ser jeg for meg at jeg kommer til å bruke mye i sommer siden jeg elsker å mikse inn turkise farger i sminken når det er sommer.

Jeg fikk også highlighteren fra denne kolleksjonen, Illuminating Powder Gelée i fargen Heat Wave, som skal være en «Powder, gel and liquid in one» formula og som gir en nydelig glød til huden. Du kan bruker den «all-over» for å gi hele ansiktet og kroppen en glød eller på de høyeste punktene i ansiktet som du vil fremheve. Nydelig champagnefarge som passer til både lyse og mørke hudtoner. Ser for meg denne blir nydelig når jeg har fått litt solbrun hud i sommer.

Og til slutt en av mine favorittfarger på neglene i sommer, sjokk neonrosa neglelakk med navnet Hot Spell. Denne ser jeg også for meg blir kjempefin på solbrun hud. Gleder meg til å lakke negla mine med denne når jeg har fått litt farge på kroppen.

18166 ESL 01J_01 CM #4D29AE

IMG_8300

IMG_8303

Estée Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette in Batik Sun ( 525,-)

IMG_8304

Estée Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelée in Heat Wave ( 410,-)

IMG_8308

Estée Lauder Limited Edition Pure Color Nail Lacquer in Hot Spell ( 220,-)

 

Omtale og swatches på alle disse produktene kommer i eget innlegg, og om dere ønsker sminkelooks med paletten/produktene er det bare til å skrike ut så skal jeg få postet noe i løpet av sommeren. Produktene kan fåes nå hos Kicks og andre parfymeri som fører Estée Lauder i Norge.

Så har jeg et spørsmål til dere; Noen som har prøvd parfymen i denne kolleksjonen? (Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent). Jeg elsker alt som skal lukte litt kokos, syden, sommer og strand – Så tenkte at denne må være noe for meg. Noen som vet om en nettside jeg kan kjøpe den på, for jeg tror ikke de har den på Stord ?

Ha en strålende fin søndag videre jenter!
– Har dere prøvd noe fra Bronze Goddess kolleksjonen?

Produktene er sponset

 

9 comments to Estée Lauder Bronze Goddess – Summer 2013

 • Agata Norway

  Har ingen sminke kosmetikk fra Estee Lauder men liker veldig Estee Lauder Hydrationist og Day Wear 🙂 Hilsen Agata

 • De ser nydelige ut! 🙂

 • Så mange fine produkter, gleder meg til å lese omtalene dine. Liker spesielt fargene i den paletten, skikkelige fine 🙂

 • Anne

  Da er definitivt den duften noe for deg! Virkelig som sommer og sol på en flaske, helt fantastisk! <3 Bløt og deilig duft, ikke som tradisjonell eau de parfum, mer en rundere mindre skarp duft som kanskje nettopp i en olje? I år har de i tillegg faktisk laget en olje i tillegg til den "faste" skin scenten. Har tatt en sniff på den, og vil se at den kanskje er enda mildere i duften.

  Angrer som en hund på at jeg ikke sikret meg "ekstraduften" Capri i fjor! 🙁 Lignende, men friskere duft. Noen som vet hvor man kunne kjøpt den??

  • Ååååhh, jeg må virkelig innom Kicks neste gang jeg er ute på reis å lukte på denne og olja 😀

   Eneste plassen jeg har sett Capri er Ebay 🙂 Men mulig noen andre vet?

 • Så heldig du er! Alt så helt supert ut 😉 Gleder meg til å høre. Elska neglelakken<3

 • Andrea

  Har så lyst på sminken!! Er på ferie nå, og skal kjøpe meg parfymen på sephora imorgen. Den lukter rett og slett som sommer på en flaske!:)

  • Eg må jo bare få tak i den, og nå som Kicks har åpnet nettbutikk er det kanskje mulig å få tak i den, men først skal eg gi parfymeriene i Bergen et forsøk 😉 Kos deg masse på ferie ! <3

Legg inn en kommentar