Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Summer Cut Crease.


Midt i skoleoppgåvene ble jeg så drittlei «Risikostyring og Prosessmodell» at jeg måtte ta meg en pause. Så fant jeg ut at det er lenge siden jeg har sminket meg litt mer kreativt enn vanlig hverdags-/festsminke så jeg satte i gang med litt fargesprek makeup.

Jeg tenkte jeg skulle lage en cut crease som skal være litt solnedgang´ish med grønne farger som skal symbolisere de grønne fine fargene ute i naturen nå om sommeren. Jeg ble ikke helt fornøyd med lineren under øyet så jeg la noen rhinestones  i ytre del av øyet for å få fjerne litt av fokuset på lineren.

Produkter:
NYX JEP Milk
MAC Gesso e/s
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Bottle green e/s
Sugarpill Bulletproof e/s
Sugarpill Flamepoint e/s
Bobbi Brown Black Ink gelliner
NYX Slide On Pencil Glitzy Gold
Løsvipper – ukjent merke.
L´Oreal 4D mascara

Nå skal jeg fjerne sminken og spise en god middag som min kjære har laget – Biffstrimler og salat.
Senere i kveld er det sesongpremiere på Pretty Little Liars, noe jeg har gledd meg til i evigheter!

Ha en kjempeflott tirsdag, jenter!
– Noen andre som gler seg til Pretty Little Liars sesong 3 ? 

19 comments to Dagens sminke: Summer Cut Crease.

Legg inn en kommentar