Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Happy New Year !!


Stikker en kjapp tur innom for å ønske dere alle ett godt nytt år og takk for det «gamle». Jeg håper dere alle får en heidundrende kveld sammen med familie og/eller venner. I kveld skal vi virkelig slå håret løst !

Poster også dagens sminke. Jeg har gått for en gull smoky eyes, med gull innerst så svart med glitter ytterst på øyet. En heavy eyeliner og noen løsvipper. Jeg har ikke gjort ansiktsminken ferdig og heller ikke fikset håret, for nå må vi stikke av gårde til mine foreldre for å spise.

Når vi er ferdig å spise skal vi hjem til oss igjen, og da skal jeg fortsette med sminkinga og fikse håret – For etterpå er det nyttårsfest med venner og bekjente *Gleder meg*


Kommer nok til å legge litt mer sort øyenskygge senere på kvelden..

Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
Yves Rocher Gyllen perlemor
MakeupStore Jubilee e/s
MAC Soft Brown e/s
MakeupStore glitterliner Royal gold
Lancome Hypnose mascara tester
Løsvipper (aner ikke hvilket merke)Ha en superflott kveld, jenter!

Godt nyttår<3 

 


Legg inn en kommentar