Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Gull og glitter !


Dette innlegget skulle jeg egentlig poste på julaften, men jeg har helt glemt å trykke på «publisere innlegg». Så da kommer julaften sminken min litt sent – Bedre sent enn aldri ? 😉

Jeg gikk for en gull og glittrende sminkelook. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle sminke meg slik jeg hadde det på «Cranberry Gold» innlegget mitt, som dere kan se her. Men jeg fant ut at de ble litt kjedelig å poste to like sminkelooker så jeg sminket meg litt annerledes.

I jula er det lov å glitre litt så jeg tok en gullfarget glitterliner over gull øyenskyggen for litt ekstra bling-bling (Som ikke synes på bilde, desverre). Gull og glitteret hadde jeg kun på øyenlokket, mens i globalen hadde jeg en matt lys brun øyenskygge. Under øyet hadde jeg en brun/bronzet øyenskygge.


Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
BarryM Marigold eyedust
MAC Soft Brown e/s
MAC Chamomille e/s
UD Darkhorse e/s
MAC Blacktrack fluidline
Lancome Hypnose (tester) 
MUS Royale Gold glitterliner 
Løsvipper fra ukjent merke. 

♥ 

Ha en flott dag videre, jenter!
– Har dere meldt dere på SigmaBeauty konkurransen min?? 
 

Legg inn en kommentar