Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Buckwheat Rule !


…Vel, det er ikke dagens sminke akkurat, fordi jeg har ikke sminka hele ansiktet – bare ett øye. Men jeg poster sminkelooken allikevel. Det andre øye har jeg bare laget forskjellige eyeliner streker o.l. så det er ikke så interessant å vise.

Grunnen til at jeg bare har sminka ett øye er fordi jeg sitter å leker meg litt med de nye Sigma børstene. Jeg driver å tester dem og lager forskjellige looks og lignende. Skal snart vaske børstene og prøve mer i morgen. 

Men her ble da resultatet på ene øyet, en smoky brun med oransje toner i seg – Som dere vet elsker jeg brunt og oransj sammen.

Her har jeg lagt en brunfarge på øyenlokket og opp til globalen. I globalen har jeg brukt en oransj farge til å duse ut denne brunfargen med, og for å få en litt fresh oransj gradient effekt på sminken. Så har jeg lagt både oransj og brunt under øyet i en slags gradient effekt der også….

 


(Det blå i øyet mitt ble svart på dette bildet pga. skygge – Så jeg la inn litt mer blåfarge der hvor øyet skal være blått, derfor ser det blå i øyet litt falsk ut)
 

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
MAC Buckwheat e/s
MAC Rule e/s
MAC Brule e/s
MUS Pollution e/s
MAC Blactrack fluidline
Ardell Demi Wispies Løsvipper
MAC Lingering Eye Brow
 Sigma sminkebørster 


Ha en superflott tirsdag, jenter!

Ps: Beklager at jeg ikke svarer så mye på kommentarer og eposter for øyeblikket, men laptopen min er på service. Så kommentarer blir godtatt med Iphone app, men jeg får ikke svart på alle.
Eposter og kommentarer skal jeg svare mer på når jeg får dataen tilbake 🙂

 

Legg inn en kommentar