Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Breathe me


I dag kjedet jeg med litt og bestemte meg for å dra frem litt forskjellige produkter, ikke bare MAC slik som jeg pleier å gjøre, og lage en sminkelook. Jeg sminket bare ett øye så det er vel ikke akkurat «dagens sminke», men legger det ut som dagens allikevel

Jeg ble så inspirert til å lage en fargerik sminkelook i dag da jeg satt å trykket meg gjennom «inspo mappa» mi på pcen. En øyenskygge jeg lenge har tenkt å bruke i en eller annen look passet derfor veldig bra å bruke i denne sminkelooken, nemlig MakeupGeek Poolside øyenskyggen.

Jeg kom ikke på en passende tittel til denne sminkelooken, så jeg kaller den bare for «Breathe me», som er en sang jeg har nynnet på hele denne uken – Den sangen er bare så fin 🙂

Produkter:
NARS Eyeshadow Primer
Maybelline Color Tattoo Turquoise forever
MUG Poolside eyeshadow
NYX Yellow eyeshadow
Too Faced Mess in a Dress eyeshadow
Sugarpill Poison Plum eyeshadow
MAC Carbon eyeshadow
MAC Vanilla eyeshadow
Bobbi Brown Black Ink Gel eyeliner
Yves Rocher Waterproof eye pencil 05 Turquoise
Maybelline Falsies Flared Mascara

 

… Håper dere har hatt en fin helg, jenter – Og ha en fin søndag videre ♥

 

 

12 comments to Dagens sminke: Breathe me

Legg inn en kommentar