Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Calvin Klein Forbidden Euphoria Perfume


Da jeg var i Roskilde i sommer måtte jeg bare kjøpe en parfyme fra det store parfymeriet i København – Det er blitt en liten tradisjon at jeg kjøper en ny parfyme når jeg er ute å reiser, og denne gang ble det en fra Calvin Klein.

Forbidden Euphoria er beskrevet som en lett, men sexy og feminin duft til den moderne og yngre kvinnen. Den starter med lette og friske noter av bær og frukt (top notes) for å så bli litt tyngre når parfymen har fått satt seg etter en liten stund.  Med «hjertenotene» kommer blomsterduftene fram og parfymen avsluttes med en woody/musky duft.

Som sagt så starter parfymen friskt og lett, og blir tyngre senere på dagen – men den blir ikke veldig tung slik at man får hodeverk, den har fortsatt hint av bær og friske noter selvom den er litt tyngre.

Notene i denne parfymen er: Bringebær, Mandarin, Ferskenblomst, Jasmine, Orkidé, Peony, Cashmere Wood, Musk og Patchuli.

Parfymen kommer i en flott flakong med en nydelig lilla farge. Forbidden Euphoria er en «yngre versjon» av deres originale Euphoria som er litt tyngre. Begge har like flakonger, men med forskjellige farger.

Jeg elsker denne parfymen, den gir meg ikke hodeverk og jeg kan bruke denne til både hverdags og til fest. Duften varer lenge siden det er en EDP, så parfymen er drøy i bruk. Den er verken for sterk slik at den er plagsom for andre, men heller ikke for svak at den ikke kjennes.

Jeg har ett ord som kan beskrive denne parfymen, og det er: Perfeksjon !

Pris:
Fra £38 hos Feelunique.
.. Denne parfymen får du billig nå i sommersalget til Feelunique.

 

Q: Har du en parfyme å anbefale? 

 

9 comments to Calvin Klein Forbidden Euphoria Perfume

Legg inn en kommentar